Ovo je idealna doza C vitamina za ojačati imunitet

Prirodno i brzo dizanje imuniteta uz najvišu dozu prirodnog vitamina.

Svi jako dobro znamo da je redovito uzimanje vitamina C jedan od najboljih načina da održimo imunitet, zaštitimo se od virusa i jednostavno držimo organizam u zdravoj ravnoteži. Vitamin C osobito je ključan kod ovakvih promjena vremena, naglog zahlađenja i izlaganju različitim temperaturama. Takve promjene idealne su za pad imuniteta, čemu još prodonosi i stres, zbog čega lakše podlegnemo virozama i prehladama.

No, koja je ideala doza, i koji je odgovarajući vitamin C, koji će vam pružiti potrebnu zaštitu, i još važnije – kako ga nadoknaditi, tj. uzeti u kratkom vremenu u odgovarajućim količinama, kako bi vam pružio potporu čim prije. Uz široku ponudu proizvoda, pronašli smo jedan koji će djelovati brzo i sigurno te uz to ima i dovoljnu dozu drugih vitamina da samo kroz šest dana date podršku svom tijelu.

Immundoc Direkt je napitak za prirodan i brz oporavak imuniteta, pakiran u praktične male dnevne doze, čija se formula aktivira jednim pritiskom na gumb. Jedinstvena formula sadrži najvišu dozu prirodnog vitamina C na tržištu, a jedinstveno pakiranje osigurava jednostavno uzimanje pripravka i visoku učinkovitost formule.

Dolazi u inovativnoj bočici koja čuva svježinu sastojaka, a upotreba je jednostavna: pritisnete čep bočice, protresete da se izmiješaju tekući i čvrsti sastojci i popijete. Osim 400 mg vitamina C iz višnje Acerole, Immundoc Direkt sadrži i dodane vitamine C, D i E, selen i cink za dodatno poticanje imuniteta te rutin i vražju kandžu.

Uvijek je svježe pripremljen, odmah spreman za korištenje, ugodnog okusa i snažnog djelovanja. Ova mala vitaminska bomba predstavlja efikasnu kuru kad god osjećate da vas hvata umor ili prehlada, ali i onda kada su svi oko vas bolesni pa želite preventivno podići imunitet. Preporučena doza je jedna bočica dnevno tijekom šest dana.

U donjem dijelu sadrži tekuće sastojke: prirodni vitamin C iz ekstrakta acerole, vitamin E, selen i cink te ekstrakt vražje kandže, a u čepu čvrste sastojke: vitamin C dugog djelovanja, vitamin D i rutin. Pritiskom na gumb koji se nalazi na vrhu čepa, čvrsti sastojci se spoje s tekućima i pomiješaju. Potrebno je još samo protresti bočicu i popiti svježe pripremljen napitak. Odvajanjem čvrstih od tekućih komponenti osigurava se svježina i učinkovitost svake bočice u pakiranju.

Sastojci koji potiču imunitet

Immundoc Direkt sadrži čak 400 mg prirodnog vitamina C iz acerole, najviše na tržištu, jer prirodni vitamin C ima puno bolju apsorpciju u tijelu i daje brže rezultate. Acerola se smatra voćem s najvećim udjelom vitamina C i ima 20 puta više vitamina C od limuna. Rutin  je bioflavonoid koji ima antioksidativno i protuupalno djelovanje i pomaže apsorpciji vitamina C.

Ekstrakt vražje kandže ima antioksidativna svojstva i pomaže kod upala, bolova i alergija. Cink je jedan od elemenata koji je prijeko potreban za nesmetano funkcioniranje imunološkog sustava. Selen štiti naše tijelo od infekcija i oksidativnih oštećenja, a njegov adekvatan unos doprinosi očuvanju zdravlja. Zajedno čine snažnu i djelotvornu formulu koja osnažuje imunitet.

Immundoc Direkt je dostupan ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

VEZANE OBJAVE