NOON DONOSI TEME POSVEĆENE WELL-BEINGU I OSNAŽIVANJU ŽENA, TABU TEME O KOJIMA PRIČAMO IZA KULISA UŽURBANOG ŽIVOTA. OVDJE ĆETE PRONAĆI RAZGOVORE S DUGIH PRIJATELJSKIH KAVA PRENESENE U INTERVJUE. OVO JE VAŠE MJESTO ZA USPORITI, ONLINE MJESTO GDJE JE MANJE VIŠE.

NOON JE ONLINE COMMUNITY ZA ŽENE KOJI DONOSI NAJBOLJE OD LIFESTYLE TEMA, TEKSTOVE I RAZGOVORE O MENTALNOM ZDRAVLJU, INTERVJUE SA STRUČNJACIMA I ŽENAMA KOJE INSPIRIRAJU SVOJIM RADOM I PRISTUPOM ŽIVOTU.

‘‘Ono najljepše što sam dobila s ovim poslom su razgovori i prijateljstva sa ženama. Ženska otvorenost i duge priče. Mislim da se u moru informacija koje primamo svaki dan počinjemo gubiti, postajemo umorne, dok su prave teme o kojima vrijedi pričati iza kaosa koji se zbiva oko nas. Zato, pričajmo upravo o njima…”

Tina

Tina Bačić u svijetu je modnog i lifestyle novinarstva preko petnaest godina. Bila je zaposlena kao modna novinarka, izvršna urednica te glavna urednica na najpoznatijim lifestyle portalima u Hrvatskoj (Buro 24/7, Journal, Super1).