NOON JE MJESTO GDJE SE SVE ODVIJA POLAKO. RAZGOVORI PRENESENI S DUGIH PRIJATELJSKIH KAVA. TEME IZA KULISA UŽURBANOG ŽIVOTA. OVDJE JE MANJE VIŠE.

SVAKIH NEKOLIKO TJEDANA BIT ĆEMO POSVEĆENI SAMO JEDNOJ ODREĐENOJ TEMI, O KOJOJ AKO ŽELITE MOŽETE UNAPRIJED BITI OBAVIJEŠTENE I PUTEM NEWSLETTERA. KADA ZAVRŠIMO S JEDNOM TEMOM, KREĆEMO NA SLJEDEĆU. CILJ NOONA JE DA POSTANE NOVI COMMUNITY ZA ŽENE.

‘‘Nakon niz godina iskustva u online novinarstvu odlučila sam stisnuti pauzu i zaustaviti taj besmisleni kotač koji samo izbacuje vijesti i brze teme. Jer ono najljepše što sam dobila s ovim poslom su razgovori i prijateljstva sa ženama. Ženska otvorenost i duge priče. Mislim da se u moru informacija koje primamo svaki dan počinjemo gubiti, postajemo umorne, dok su prave teme o kojima vrijedi pričati iza kaosa koji se zbiva oko nas. Zato, pričajmo upravo o njima…”

Tina

Tina Bačić u svijetu je modnog i lifestyle novinarstva preko deset godina. Bila je zaposlena kao modna novinarka, izvršna urednica te glavna urednica na najpoznatijim lifestyle portalima u Hrvatskoj (Buro 24/7, Journal, Super1). Nastavlja pisati za portale i časopise kao vanjska suradnica i kolumnistica, a radi i kao ‘content creator’ za druge brendove.