Life & Theta: well being popodne s brendom Materia

Foto: Sanjin Kaštelan

Još jedno ugodno well being popodne na kojem je tema ovaj put bila Theta.

Prije nego grad utihne i većina otputuje na odmor, u suradnji s Materia, održali smo još jedno well being popodne. Ideja ovih druženja koja smo započeli prije koji mjesec je okupljati Noon žene u ograničenom broju i svaki put im priuštiti vrijeme, u ovom slučaju, popodne, koje imaju samo za sebe. Prošli put tema nam je bila Quigong o kojem nam je više rekla Ralitsa Taton (o čemu više možete pročitati ovdje), a ovo ljetno druženje odlučili smo posvetiti Theta healingu, nježnoj i jednostavnoj tehnici koja djeluje na podsvijest i najčešće kao posljedicu ima donošenje odgovora na pitanja te rješavanje vjerovanja i programa koji nam više ne služe.

Sve se odvijalo u predivnom Materia uredu gdje smo ponovno uživali i u najboljoj Matcha Latte u gradu iza koje stoje Maja i Zrinka Blažević. A više o Theti ispričala nam je Jasminka Vrbanović. Poanta ovih druženja uvijek je spontanost te razmjena dojmova nakon predavanja. Tako da smo, baš kao i prošli put, nastavili druženje do večernjih sati u toploj i iskrenoj atmosferi koja se svaki put stvori zahvaljujući svim prisutnima.

"

Noon i Materia druženje do večernjih sati u toploj i iskrenoj atmosferi koja se svaki put stvori zahvaljujući svim prisutnima.

"

Tina Bačić, Jasminka Vrbanović, Maja Blažević

 

Maja Blažević, Tatjana Dragović

Lorna Kijurko

Anita Dujić

"

Ideja iza ovih well being okupljanja s Materia Life je otvoriti se prema novome ili podijeliti postojeća iskustva i jednostavno - družiti se.

"

Indira Juratek

Anita Dujić, Senja Vild

Ivanka Ćosić Prižmić, Jasminka Vrbanović

VEZANE OBJAVE