Prvi Noon Well being Friday s brendom Materia

Foto: Maja Danica

Okupile smo Noon žene na prvoj well being radionici.

Inicijalna ideja Noona nikad nije bila zadržavati vas vječno ispred ekrana. Iako vjerujemo u kvalitetni sadržaj koji će vašoj svakodnevnici donijeti nešto novo, neku novu spoznaju ili vam jednostavno pomoći da se osjećate bolje, želja je oduvijek bila okupljati žene uživo – spajati ih i stvarati nova iskustva. Brend Materia pratimo već dugo i upravo se njihova filozofija o well beingu savršeno stopila s našom te smo odlučili pokrenuti Well being Friday, petak popodne koji žene mogu pokloniti sebi, u ograničenom broju, isključiti se, opustiti i naučiti nešto novo iz well beinga. Sve se odvijalo u predivnom Materia uredu u centru grada, a interijer je dodatno uljepšao unikatni brend keramike Beshland.

"

Ideja Noona nikad nije bila zadržavati vas vječno ispred ekrana. Želja je oduvijek bila okupljati žene uživo – spajati ih i stvarati nova iskustva.

"

 

"

Danas prečesto tražimo smiraj kroz svoje misli, tijelo je mjesto gdje se prvo trebamo naučiti biti u miru.

"

Well being Friday započeo je s izradom Materia matche koja je već dobila veliku popularnost u Hrvatskoj. No, kako neki još uvijek zaziru od novih iskustava i navika, Maja i Zrinka Blažević pokazale su kako uistinu napraviti savršen matcha latte te su nas sve pomno upoznale s nizom beneficija matche u svakodnevnom životu.

Za prvo Noon druženje odabrali smo Qigong – drevnu vještinu meditacije u pokretu za energiju i vitalnost koja je jedna od temeljnih praksi iscjeljivanja tradicionalne kineske medicina. Radionicu je vodila Ralitsa Taton, porijeklom iz Bugarske, koja je nakon niza godina putovanja svijetom svoju praksu odlučila voditi u Hrvatskoj. Ralitsa vodi Shen Medical Qigong i ovo je jedan od nježnijih i učinkovitih načina na koji možete smanjiti anksioznost i stres kroz pokrete s tijelom. Danas prečesto tražimo smiraj kroz svoje misli, tijelo je mjesto gdje se prvo trebamo naučiti biti u miru. Više možete saznati na profilu Shen Medical Qigong.

U Materia uredu svoju keramiku Beshland, nadahnutu životom u Norveškoj, Danskoj i Švedskoj predstavila je Mateja Šijan, čije su se šalice i skulpture savršeno stopile s prostorom.

Naravno, ideja našeg prvog zajedničkog Well being druženja nije bila samo utišati um i izdvojiti vrijeme za opuštanje već na jednom mjestu i u posebnom okruženju spojiti divne, kreativne žene koje se već poznaju ili su se prvi put upoznale upravo tada. Među njima su bile influencerica i vlasnica brenda LFP, Ana Bacinger, dizajnerica Anamarija Brkić, arhitektica i dizajnerica interijera Ivana Niskota, urednica i influencerica Veronika Švob, vlasnica kreativnog studija Studio 7, Ivana Valter, dizajnerica nakita Mammi, Maja Miletić i vlasnica kreativnog studija The Study, Nambi Kezić. Prvi topao dan u tjednu dodatno nam je uljepšao Noel Bread&Deli, kao i Piena pjenušac.

VEZANE OBJAVE