Pomalo – taj bajkoviti smještaj na Visu

Foto: Ivona Bezmalinović

Jedna od omiljenih viških lokacija koja iz ljeta u ljeto privlači poglede.

Pomalo je poznati viški bed&breakfast koji zaustavlja poglede šetnjom šarmantnim ulicama Visa. Ustvari, Pomalo se definira kao hotel, a svojim interijerom i eksterijerom iz sezone u sezonu privlači prolaznike i svoje goste. Njegova trenutna vlasnica je Amerikanka koja je tokom pandemije posjetila Vis i odlučila se smjestiti upravo na jednom od najljepših otoka na Jadranu.

U potpunosti ga je preuredila te namjenila ne samo ljetnim gostima, već svima onima koji žele provesti svoje vrijeme na Visu, neovisno o sezoni. Iako su mjeseci poput srpnja i kolovoza uvijek najatraktivniji, Vis je otok na kojem život lagano kreće već u ožujku, zbog brojnih jahtaša i jedriličara. Zahuktava se u lipnju, a traje sve do listopada.

Očarava upravo kada ga napuste turisti i kada na otoku zavlada spokoj kada u miru možete istraživati sve njegove popularne plaže, kao i gastro lokacije.

"

Interijer koji smiruje na prvi pogled

"

Sam centar Visa također je ljubav za sebe, kao i šetnica do Kuta, a u dijelu iznad trajektne luke, samo šest minuta od centra, smjestio se upravo Pomalo, mjesto poznato svima koji su posjetili Vis.

Pomalo funkcionira tako da u njemu možete unajmiti sobu, nema apartmana, a zajednički prostor u samom prizemlju dostupan je svim gostima na korištenje te uvijek širom otvorenih vrata na koja se nadovezuje vanjska terasa u samoj ulici. Upravo taj pristup zbog kojeg u prolazu svi mogu zaviriti u ovaj savršen, pomno osmišljen interijer, dao je Pomalo na šarmu i pristupačnosti. Sobe se protežu i na drugu stranu zgrade zbog čega imaju poglede na šarmantne ulice Visa i unutarnje dvorište,  što im daje pravi mediteranski ugođaj.

Više informacija o Pomalo pronađite na stranici www.hotelpomalo.com.

VEZANE OBJAVE