Obožavamo Materia Daily Agenda x Well-being Diary

Materia Life dnevnik za svakodnevni razgovor sa sobom – kad god to poželite.

Nakon premium japanske Ceremonial grade matche i pribora za njezinu pripremu, prostirke za vježbanje i eco-friendly boce za vodu, na red je došao divan proizvod koji će pisanje odvesti na jednu novu, podjednako funkcionalnu i estetsku razinu. Materia Daily Agenda x Well-being Diary moderan je rokovnik novog doba, jer fokus nije isključivo na dnevnim obavezama, već i na praćenju svakodnevnog well-beinga.

Strukturiran je tako da je na početku kalendar za narednih 5 godina, odnosno do 2027., zatim slijedi središnji dio – tjedni pregled za cijelu godinu (52 tjedna) i nakon toga su prazne stranice za pisanje, crtanje, planiranje, motiviranje, inspiraciju i sl. Također, kroz cijeli planer se provlači nekoliko quote-ova, koji mogu biti odličan alat za promišljanje, potaknuti na akciju, a ponekad i na velike promjene.

„Materia Daily Agenda x Well-being Diary zamišljen je kao platforma gdje možemo zapisivati svoje dnevne obaveze, privatne ili poslovne, i pratiti svoj well-being. Ovo je meni jako poseban proizvod jer sam osobno radila na njemu mjesecima, zapravo sam ga u potpunosti iskreirala, a onda mu je naš dizajner dao formu i udahnuo život. Htjela sam da bude, kao i svi naši proizvodi, podjednako funkcionalan, da lijepo izgleda te ono najbitnije – da bude jednostavan i zabavan za korištenje. Nema zadanih datuma i godina, tako da nikad ne može biti outdated, možete mu se vratiti kad god poželite i uvijek će biti aktualan. – izjavila je osnivačica brenda Materia, Maja Blažević.

„Želimo da živite svoj najbolji ŽIVOT i da ovaj dnevnik smatrate svojim alatom za vlastiti well-being. Pisanje ima brojne pozitivne učinke poput oslobađanja od stresa, jačanja kreativnosti, poboljšanog pamćenja i fokusa te povećane zahvalnosti. Zapisivanjem stvari povezujete se sa svojim ciljevima i snovima, a šanse su da ćete ih i ostvariti“. – dodaje Maja.

Materia Daily Agenda x Well-being Diary inspirativan je izbor za poklon sebi ili dragoj osobi, a možete ga kupiti na službenom webshopu: https://materia.eu/products/daily-agenda-x-well-being-diary

VEZANE OBJAVE