Nagrađivani beauty roller koji obožavamo i ove godine

Autor: Noon

Beauty uređaji postali su ključni dio svakodnevne beauty rutine većine nas.

Beauty industrija doživjela je značajan rast posljednjih nekoliko godina, odražavajući promjene u potrebama potrošača i tehnološkim inovacijama. Sa sve većim fokusom na samopouzdanje i individualnost, potražnja za inovativnim proizvodima i uslugama na području ljepote u stalnom je porastu.

U zadnjih nekoliko godina beauty uređaji postali su ključni dio svakodnevne beauty rutine većine nas, a Medikor Beauty je prepoznao potrebu za proizvodima koji pružaju brzu i učinkovitu njegu kože iz udobnosti vlastitog doma. Misija Liftmie brenda je potaknuti sve da u užurbanoj svakodnevici odvojimo vrijeme za sebe, radeći ono što nas čini zadovoljnijima, pa makar svega nekoliko minuta dnevno jer ovi luksuzni beauty uređaj mogu se koristiti kada god i gdje god to želimo, pružajući pritom vidljive rezultate.

Tvrtka Medikor i linija Medikor beauty uređaja doživjela je impresivan rast i razvoj prošle godine, oblikujući svoj identitet kroz nekoliko ključnih promjena. Prvo, istaknula se promjenom vizualnog identiteta u beauty segmentu, stvarajući modernu i prepoznatljivu estetiku. Uz to, lansiranje novog Medikor Beauty webshopa pruža kupcima intuitivno iskustvo kupovine i pristup novim proizvodima. Tvrtka je proširila postojeću Beurer i Rio Beauty liniju te je početkom prošle godine lansirala Liftmie, moderan beauty brend posvećen najkvalitetnijim luksuznim uređajima iz beauty industrije.

Jedan od istaknutih proizvoda u Liftmie liniji je Premium Beauty Roller – revolucionarni uređaj za lifting, učvršćivanje i podizanje tonusa lica koji je na prvoj dodjeli nagrada „Grazia Best of Beauty 2023“ osvojio je nagradu za Najbolji novitet godine. Uz ovu nagradu niz proizvoda iz linije poput Rio Facelite anti-age maske i Beurer anticelulitnog masažera dobilo je nagrade za najbolje beauty gadgete od strane potrošača.

“Zahvaljujući odličnoj prihvaćenosti i zadovoljstvu korisnika naših beauty uređaja, Medikor Beauty se neće zaustaviti na postignutom. Posvećeni smo praćenju potreba tržišta i tehnoloških trendova u svijetu. U budućnosti planiramo nastaviti rast i razvoj, uvodeći nove proizvode i tehnologije koje odražavaju brzi razvoj beauty industrije.” istaknula je direktorica Medikora, Iva Kovačević Pihler.

VEZANE OBJAVE