Najbolji beauty gadgeti koje možete pokloniti

Autor: Noon

S kvalitetnim beauty gadgetima možete učiniti jako puno za vašu kožu.

Na Noonu smo oduvijek pobornici zdravog i minimalističkog pristupa ljepoti, njezi kože koja je svjesna, oslanja se na posvećenost i dugotrajne rezultate. Upravo zato vjerujemo u kvalitetnu njegu kod kuće, s kojom možete učiniti jako puno za lijep i njegovan izgled. Neovisno je li vam u fokusu mlađi izgled lica ili samo vrhunska njega, top gadgeti odlično su rješenje.

U ovo vrijeme blagdana možda ste i u potrazi da vama dragoj osobi; sestri, mami i ili prijateljici, darujete nešto što će dugo trajati i biti savršen dodatak njenoj skincare rutini, osobito ako je ‘beauty junkie’ ili jednostavno želi neko rješenje koje će joj donijeti dobre rezultate.

Zato smo pred sam Božić izdvojili nekoliko prijedloga, beauty gadgeta, koje savjetujemo koristiti. Koji ćete odabrati ovisi o osobnim potrebama, a mi smo tu da vam obrazložimo kako oni djeluju.

Kada govorimo o gadgetima, možemo ih podijeliti na masažere i rolere. Oba poboljšavaju tonus kože i podižu je, te joj daju jedan svjež i njegovan izgled. Osobito pridonose tome da vaša koža bolje apsorbira i skincare proizvode koje koristite, ali ne samo to, na neki način vas ”prisiljava” da izdvojite tih nekoliko minuta za sebe i pružite si svojevrsnu njegu i meditaciju koja će vas umiriti, ali i pridonijeti tako puno vašem izgledu lica.

Mi smo se danas odlučili za nekoliko favorita.

Među njima su dva rolera – Germanium beauty roller i Premium beauty roller s mikrostrujom te tri masažera – Gua Sha, Ice Globes i Gold Pleated. Svaki od njih poseban je na svoj način, a sve ih možete pronaći na kraju u našoj galeriji.

Germanium beauty roller optočen je s trideset kamenčića za masažu izrađenih od germanij,a koji zatežu i vraćaju energiju vašoj koži. Germanij je izvanredni element koji ima svojstva antioksidansa, katalizatora kisika, elektro-stimulansa i imuno-stimulansa. Možete ga koristiti po potrebi za trenutni učinak liftinga.

Premium beauty roller s mikrostrujom vrlo je popularan u Japanu, a poboljšava i podiže kožu, te zateže lice, ubrzava cirkulaciju i pomaže koži da povrati svoju vitalnost i elastičnost. Poznat je po pružanju iznimne ugode i pruža osjećaj opuštenosti.

Svakako jedan od trenutno najvećih trendova na beauty sceni su ledene masažne kuglice, Ice Globes. Jedan od razloga je što na uistinu čudesan način smanjuju natečenost i tamne kolutove te bore ispod očiju. Osim toga, ledene kuglice potiču cirkulaciju i vježbaju živce i mišiće lica. Također, smanjuju crvenilo i upalu. Potiču stvaranje kolagena i elastina. Potiču limfnu drenažu. Dovoljno razloga za obožavanje, zar ne?

Ako ipak volite vibrirajuće beauty gadgete onda vam preporučamo Gold Pleated masažer koji je pozlaćen 24-karatnim zlatom, a posebno je osmišljen za oblikovanje kontura, maksimalno upijanje seruma za lice te poticanje limfne drenaže. Inovativno je rješenje za savršeno oblikovanje kontura lica zahvaljujući vibraciji od oko šest tisuća puta u minuti.

Za sam kraj nikako ne želimo preskočiti drevni te zbog toga provjereno učinkoviti ritual koji mnoge žene obožavaju – Gua Sha. Ovaj masažer izrađen je od sto posto prirodnog kamena, a njegovo nježno djelovanje poboljšava cirkulaciju krvi kako bi vaša koža bila čišća, tonirana i glatka. Masažer zadržava hladnoću koja osvježava lice te pomaže zatvoriti pore za ujednačeniji izgled kože.

Sve proizvode pronađite u galeriji i na Medikor web-shopu.

VEZANE OBJAVE