Idealan suputnik ako vam je potrebna energija

Foto: Unsplash / PR

Kapsule koje su premium dodatak prehrani s ekstraktom korijena crne mace.

Crvena maca, crna maca, premium mix maca, camu camu vitamin C kompleks, mačja kandža, omiljeni su proizvodi mnogih žena. Zanimljivi su jer u velikoj mjeri pridonose zdravlju u različitim aspektima, od hormonalnog uravnoteženja, zdravlja reproduktivnog sustava, protuupalnog učinka pa sve do općeg zdravstvenog blagostanja.

Boljka suvremene žene svakako je užurban život te velika količina obveza koja nas zapljusne, ostavi u stresu i praznih baterija te nam onemogućuje da u danu obavimo sve što smo zamislili. Upravo tu može pomoći B•DYNAMIC, nove kapsule koje su premium dodatak prehrani s ekstraktom korijena crne mace, ploda camu camu te sjemenki guarane, L-citrulin DL-malatoma, vitaminima B skupine, vitaminom D, kromom i željezom. Ovi pažljivo odabrani sastojci doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

 

Ideja o osnivanju male obiteljske tvrtke Jelmark d.o.o. njezine je osnivače zatekla u podnožju Anda, u Peruu 2016. godine, kada su zbog poslovnih obveza išli na česta putovanja u Južnu Ameriku. Baš kao i sve dobre ideje i ova se dogodila slučajno, dok su se i sami upoznavali s jednom autohtonom i nama prostorno i svjetonazorski udaljenom kulturom življenja. Ubrzo su u doticaj došli s nepoznatim, a blagotvornim ekološkim uzgojem namirnica i proizvodnjom hrane u Andama.

Odlučili su dati šansu novoj kulturi i novim namirnica te su se oduševili, osobito zahvaljujući djelotvornosti superhrane koju su konzumirali. Stoga su najvrjednije komadiće tog pitoresknog iskustva ponijeli sa sobom natrag u Hrvatsku te stvorili brend Bioandina koji se bavi proizvodnjom i distribucijom dodataka prehrani na bazi biljaka iz područja Anda – mace, camu camua i mačje kandže.

Maloprije spomenuta maca se može pronaći u tri boje: žutoj, crvenoj i crnoj, a B•DYNAMIC sadrži isključivo crnu macu. Crna maca je tradicionalno korištena kao sredstvo za povećanje energije te kao sredstvo za smanjenje umora, a njezinu učinkovitost u tome (ali i u poboljšanju izdržljivosti i mentalnog fokusa) potvrđuje i znanost. Osim crne mace, dodatni energetski boost će potaknuti guarana, čije su sjemenke bogate kofeinom, ali i raznim drugim fitokemikalijama koje pozitivno djeluju u našem organizmu.

Treći, ali ne i manje bitan biljni ekstrakt, camu camu, je najbolji prirodni izvor vitamina C. Vitamin C doprinosi metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, ali i normalnom stvaranju kolagena te funkciji imunološkog sustava.

B•DYNAMIC sadrži cijelu lepezu vitamina B kompleksa koji svaki na svoj način djeluju na metabolizam energije, hormonalnu i živčanu funkciju, kao i na opće blagostanje našeg organizma. Posebno valja izdvojiti i vitamin D, vitamin sunca, kojeg nam sada u ljetno vrijeme možda i ne nedostaje, no zimi gotovo cijela populacija ima njegov manjak koji može negativno utjecati na naš imunitet, mišićnu funkciju, ali i stanje kostiju i zubi.

Od minerala, mogu se pronaći željezo, koje je iznimno bitno za prijenos kisika u tijelu, ali i stvaranje crvenih krvnih stanica i hemoglobina, što sve neposredno utječe na stvaranje energije te opće stanje organizma. Osim željeza, tu je i krom, mineral vrlo bitan za održavanje normalne razine glukoze u krvi.

Cijela B•Dynamic formulacija je zaokružena dodatkom L-Citrulina, aminokiseline brojnih fizioloških funkcija, posebno je omiljena sportašima rekreativcima i tjelesno aktivnim osobama, iako valja napomenuti da bi se od nje svakako mogla okoristiti i opća populacija.

Ovaj proizvod je idealan suputnik svima kojima je vječito potrebna dodatna energija za sve dnevne obaveze, praktičnim osobama koje konzumacijom svega dvije kapsule dnevno žele unijeti sve potrebne nutrijente, ali i svim osobama koje cijene premium kvalitetu suplemenata te znaju da je u svoje zdravlje potrebno ulagati.

Više informacija pronađite na stranici www.bioandina.hr.

VEZANE OBJAVE