Ana Bacinger donosi još jednu u nizu retro kolekcija koje obožavamo

Otkrijte što nas očekuje u novoj ljetnoj LFP kolekciji.

LFP collection za ljeto 2023. dolazi u svojoj prepoznatljivoj estetici i u glavni fokus kao i uvijek stavlja boje i retro prizvuk. Ovo je peta po redu kolekcija modne novinarke i blogerice Ane Bacinger, koja je krajem 2021. lansirala LFP collection brend kako bi na adekvatan način proslavila 10 godina svog Little Fashion Paradise modnog bloga.

Unisex pamučni T-shirts stvoreni za bezbroj ležernih kombinacija, u kojima ćete izgledati primjetno i chic od jutra do mraka. Prugice dolaze u novom izdanju i nose predimenzionirani Summer23 vizual koji će vam biti sjajan podsjetnik na nezaboravno ljeto, a tu je i uvijek omiljeni vintage white T-shirt koji se za ovu toplu sezonu opasno zašarenio.

 

 

 

 

Miljenica nove kolekcije je definitivno retro žuta majica s bijelim vizualom na leđima, koja se obavezno nosi u oversized veličini. Bio da je nosite uz traperice visokog struka ili uz neki opasni retro šorc – s ovom majicom ćete postići wow efekt.

Za prohladne ljetne dane, ali i večeri Ana je osmislila oversized trenirku žute boje, a kolekciji je dodala i bijelu pamučnu majicu s popularnim Dolce Far Niente vizualom. Kao i svake ljetne sezone, LFP kolekcija donosi wow torbe za plažu. Izrađene od organskog pamuka i bojane prirodnim bojama, ove šarene torbe svakog ljeta osvoje srca brojnih fashionistica.

Sva proizvodnja odvija se u Varaždinu u Caspar designu koji je zaslužan za izradu Aninih kreacija. Caspar design i LFP collection zagovaraju slow fashion pokret, koriste energetski učinkovitu digitalnu tehnologiju koja omogućava print na zahtjev zbog čega se smanjuje tekstilni otpad, a za print na pamučne majice koriste ekološki prihvatljivu ‘inkjet’ tehnologiju s biorazgradivim bojama na bazi vode.

Kolekcija je dostupna na webshopu caspar-design.com i na Instagramu @lfp_collection.

VEZANE OBJAVE