Divan well being vikend s brendovima Materia i Nevia

Foto: Prosper Filipović

Poznati well being brendovi organizirali su vikend u D-Resortu Šibenik.

Posljednje dane ljeta proveli smo na jednom od ljepših mjesta na Jadranu, u D-Resortu Šibenik, gdje su lifestyle brend Materia i poznati beauty i anti-age centar Nevia organizirali vikend druženje posvećeno isključivo ljepoti, well beingu i uživanju. Well being nije samo trend koji prolazi, on je svakako nešto što ostaje i što sve više nas želi implementirati u svoj život. Da bi to mogli, ključnu ulogu ima vrijeme, ono najdragocjenije što svi imamo – vrijeme koje kad tad naposljetku moramo izdvojiti za sebe kako bi obogatili život unutarnjim mirom i prisutnošću.

Kada Materia i Nevia organiziraju event, nismo očekivali ništa manje od toga. Dva dana uživali smo u najkvalitetnijoj matchi, koja je sada već postala svojevrsni pokret zahvaljujući Maji Blažević, yogi, koju smo prakticirali na najljepšim lokacijama uz more, te beauty edukacijiama i tretmanina iza kojih stoje stručnjakinje Karmen i Iva Ninić, poznate po svom minimalističkom, ali učinkovitom pritupu skincareu.

Self-care koncept je koji u posljednjih nekoliko godina dobiva sve više na značaju jer je izuzetno važan za očuvanje fizičkog, emocionalnog i mentalnog zdravlja. Održavanje ravnoteže između svakodnevnih zahtjeva života i brige o sebi pomaže u stvaranju osjećaja zadovoljstva, mira i smanjenja stresa, a upravo je s tim ciljem i osmišljen ovaj event – 24 sata potpunog užitka, relaksacije i punjenja baterija.

Druženje je započelo u popodnevnim satima uz iced matcha latte napitke by Materia i zdrave zalogaje D-Resorta, što nam je svima prisutnima pružilo potrebnu energiju za isplanirane aktivnosti kroz ostatak dana.

Jedna od njih bila je sunset yoga koja se održala iznad marine uz zalazak sunca, a vodio ju je Ivan Gaće, splitski instruktor joge, Ivan Gaće. Joga je odavno prestala biti rezervirana isključivo za ‘alternativce’ te je danas zasluženo prepoznata kao jedan od najvažnijih alata za postizanje harmonije i ravnoteže u životu. Ova svojevrsna kombinacija joge i tjelesne aktivnosti pomaže smanjiti stres i negativne emocije, ali i razviti umijeće otpuštanja onoga što je potrebno pustiti.

Kombinacija autentičnosti, kvalitete materijala i ženstvenog senzibiliteta glavne su okosnice filozofije modnog brend More Beachwear. Upravo u njihovim divnim, i nama omiljenim, nježno plavim kompletima polaznice su vježbale yogu. ‘More Athleisure’ dolazi u tri bazična odjevna komada za vježbanje – top, tajice visokog struka i tajice sa suknjom. Napravljeni su od organskog pamuka i elastina, što ih čini izuzetno ugodnima i laganima za nošenje.

Dan poslije Nevia je predstavila novi brend na hrvatskom tržištu – Colorscience sunscreen – savršenu kombinaciju njege i medicinskog make up-a, koja je podignula zaštitu od sunca na najviši nivo. Ova profesionalna dermatološka zaštita od sunca istovremeno njeguje, tretira i korigira brojne nepravilnosti i stanja kože kao što su akne, hiperpigmentacija i rozaceja. Prezentacija novih proizvoda koji štite ne samo od sunca, već i od plavog svijetla, a potpuno su čisti i sugurni za kožu i zdravlje, ponovno se održala uz savršenu Materia matchu.

Dvodnevno druženje na najbolji mogući način zaokružio je ručak u Baraka Winery, obiteljskoj butik vinariji koja se nalazi između Šibenika i Vodica, u potpunosti fokusiranoj na vrhunsku kvalitetu i proizvodnju finih vina iz srca Dalmacije. Od Zagreba do Šibenika, a zatim i na sve lokacije za vrijeme vikenda, savršeno nas je poslužio službeni auto eventa, Toyota CHR – urbani i dinamični SUV.

 

„Kada se brinemo o sebi, imamo više energije i motivacije za suočavanje sa svakodnevnim zadacima. A ovaj relaksirajući i energizirajući event svim polaznicima pružio je upravo ono što im treba kako bi odmorni i spremni uskočili u novu, uzbudljivu, jesensku sezonu“. – za sam kraj je izjavila Maja Blažević, osnivačica brenda Materia i suorganizatorica eventa. 

VEZANE OBJAVE