Prosinac često znači i mamurluk, a ovo bi vam moglo pomoći

Foto: PR / Unsplash
Autor: Noon

Dodatak prehrani zbog kojeg će ‘dan poslije’ biti jednostavniji i lakši.

Stigao nam je kraj godine i mnogima omiljeni mjesec prosinac. Ovaj blještavi zimski mjesec krasi najtoplija predblagdanska atmosfera koja u naše živote unosi čaroliju. Kod prosinca obožavamo baš sve, od mirisa božićnih kolačića, tople čokolade i kuhanog vina, preko šljokica i svjetlucavih lampica, sve do brojnih proslava, partyja, zabavnih adventskih izlazaka i druženja.

Budući da u svim tim prigodama često moramo, a i želimo, nazdraviti, no dan poslije nas očekuju obaveze – potrebno je imati i taktike zbog kojih ćemo se sljedeći dan probuditi svježi i odmorni.

Naravno, za to postoje neki poznati trikovi, ali na njih se uvijek ne možete sigurno osloniti. Zato upoznajte dodatak prehrani baziran na tehnologiji koja će vam pomoći u tome.

Myrkl je dodatak prehrani koji razgrađuje konzumirani alkohol i sprječava nastanak mamurluka, a može se nabaviti u svim boljim ljekarnama ili putem weba.  Preporučamo Myrkl čak i ako ste odlučili popiti samo jedno piće jer ovaj dodatak stvarno radi razliku.

Sadrži AB001™, prvu formulu koja je pokazala obećavajuće rezultate u učinkovitoj razgradnji alkohola u crijevima prije nego što dođe do jetre. Neovisna studija pokazala je da je AB001™ razgrađuje do 70% alkohola unutar 60 minuta (a 50% nakon 30 minuta) nakon konzumiranja. AB001™ je mješavina bakterija visoke učinkovitosti (uglavnom Bacillus Subtilis & Bacillus Coagulans) obogaćenih L-cisteinom i vitaminom B12. Svi sastojci proizvoda priznati su kao sigurni prema europskim propisima od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).

Zabava bez mamurluka

Umjerena konzumacija alkoholnih pića uz druženje, slavlje i blagdane u Hrvatskoj je dio lokalne kulture. Čudesni Myrkl omogućava da se idućeg dana nakon slavlja i konzumacije alkohola izbjegnu sve neželjene posljedice. Bilo da idete na veliki božićni party ili kratki izlazak gdje ćete popiti samo jednu, dvije čaše alkoholnog pića, ovo je izvrsno rješenje kako biste sljedećeg dana mogli imati uobičajeno produktivan dan na poslu i u obiteljskim obavezama.

Prije adventskih izlazaka, božićnih partyja i drugih svečanih prigoda, jednostavno kupite Myrkl i popijete dvije tablete dva sata prije konzumacije alkohola. Treba imati na umu da Myrkl nikada ne bi trebao biti izgovor za prekomjernu konzumaciju alkohola te da uvijek treba poštovati zakonske smjernice o konzumaciji alkohola.

Myrkl i AB001™ su rezultat 30-godišnjeg istraživanja i razvoja tvrtke De Faire Medical (DFM), švedske farmaceutske tvrtke koja je fokusirana na razvoj revolucionarnih dodataka prehrani. Ne mogu ga konzumirati trudnice, dojilje ni mlađi od 18 godina.

Više informacija možete pronaći na poveznici https://doclabor.hr/myrkl/.

VEZANE OBJAVE