Upoznajte Studio Letter, divan novi brend rokovnika

Za ovu godinu trebat će vam samo jedan rokovnik. Minimalistički, s hrvatskim potpisom Studio Letter.

Ta vječna potraga za lijepim rokovnicima, bilježnicama, planerima. Ona napokon može stati jer se pojavio novi brend, Studio Letter. Radi se o hrvatskom brendu minimalističkih rokovnika s ohrabrujućim porukama ili inicijalima po želji, možete personilizirati njegove korice. Brend se tek pojavio na Instagramu (@studioletter.hr), no sigurno će jako brzo imati svoje nove obožavateljice. Ovakav rokovnik nešto je što svi želimo imati pod rukom ili kao idealni poklon s inicijalima osobe kojoj ga poklanjate. Dolazi u dimenzijama A5, a izrađuje se od lanenih korica. Iza brenda se skriva Tina, koja nam je ispričala sve o divnom Studiju Letter!

N: Kako si došla do ideje za Studio Letter, što je bila inspiracija?

T: Ideja za kreativnim kutkom je u meni dugo, jednako kao i kupovanje i skupljanje bilježnica i planera, ljubav prema detaljima, dizajnu, prenošenju misli na papir. Sve skupa je dovelo do ideje za Studio Letter. Inspiracija za bilježnice je došla iz želje da kroz journaling usporimo, da vratimo važnost običnim trenucima. Volim pisanje, sastavljanje ‘to do’ liste na papir, osjećaj organizacije u glavi te su mi te misli bile vodilje da bilježnice moraju izgledati jednostavno, mirno, minimalistički, ali i da budu na neki način prepoznatljive, posebne i da služe svrsi, pa je zato u ponudi personalizacija na lanene korice.

N: Što misliš, iako smo svi stalno online, zašto volimo ipak na kraju dana uzeti olovke u ruke i pisati?

T: Zato jer nas to umiruje i prisiljava da usporimo. Ništa ne može zamijeniti ‘pen to paper’, mislim da sama činjenica da je tehnologija prožela skoro pa sve naše navike je dovoljna da se poželiš na kratko isključiti. Pisanje rukom je osobniji proces, umirujući, i na puno načina djeluje terapeutski. Pisanjem rukom više razmišljamo, osjećamo se lakše i za mene osobno je pisanje najdraži mali ritual koji volim, osobito u rana jutra uz šalicu toplog čaja.

N: Možeš malo opisati cijeli koncept, dizajn, mogućnosti narudžbe?

T: Studio Letter nudi A5 bilježnice, kvalitetnih lanenih korica, a papir iznutra je bež boje na ravne crte. Nudimo već pripremljene natpise kao što je dnevnik vjenčanja, dnevnik zahvalnosti, baby dnevnik), ali i personalizaciju korica gdje možeš staviti inicijale, riječ koja inspirira, stih ili citat. Sam dizajn je minimalistički te u skladu s tim u ponudi su crna i tamno zelena boja za tekst. Webshop je u procesu izrade i zasad se bilježnice mogu naručiti preko instagram profila @studioletter.hr. Dakako, u procesu je razvoj još proizvoda sličnoga koncepta!

VEZANE OBJAVE