Skincare tretman na koji savjetujemo otići nakon godišnjeg odmora

Foto: Unsplash / PR

Vratite umornu kožu u život.

Sunce i more mogu učiniti našu kožu puno umornijom. Iako nam se čini da preplanuli ten rješava sve probleme, on je samo maska za nedostatke na našem licu, a izlaganje svemu onome što dolazi s ljetom često rezultira s licem s kojim nakon svega nećemo biti zadovoljni. Zato je nakon godišnjeg odmora, ili u pauzi od postojećih, idealno vrijeme za tretman te pružiti koži njegu koja će joj dalje pomagati s vanjskim agresorima, ali i sačuvati njenu blistavost i ljepotu.

Iz poznatog Marra studija zato preporučuju tretman oksigenacije koji osvježava i revitalizira, a radi se o kombinaciji njihovih tretmana 02 Lift, američkog brenda Image, i Oxygene Facial Infusion, australskog brenda Intraceuticals. Pružit će vašoj koži trenutačnu glatkoću, pročišćenost, zaglađenost, zategnutost te svježi izgled.

Sve započinje nježnim piling gelom s ekstraktima voća koji pruža učinkovit revitalizirajući tretman za umornu, sivu i beživotnu kožu. Uklanja mrtve stanice kože za gladak, svijetliji i pomlađen izgled. Oksigenirajuća maska za lice je ustvari pjenušava maska koja stvara mjehuriće pri dodiru. Svojim oksigenirajućim učinkom i mineralnom mješavinom magnezija, bakra i cinka pomaže uglađivanju teksture kože i izgledu bora.

Ovaj tretman još posebniji jer O2 Lift maska koristi jedinstvenu tehnologiju čišćenja lica s ‘foam burst’ tehnikom. To je tekuća maska koja se u kontaktu s kožom počinje pjenušati kako bi osvježila, revitalizirala i posvijetlila kožu. Nakon skidanja maske započinje drugi dio tremana – Intraceutical, s aparativnim kisikom.

Ovaj tretman se radi bez igala, a hijaluronska kiselina i ostali aktivni sastojci seruma za razne namjene ipak dopiru do kože. Tajna je u aparatu koji pod visokim pritiskom na kožu nanosi čisti medicinski kisik, mjehuriće kisika i druge aktivne tvari. Još jedna tajna je u serumima s kombinacijama hijaluronske kiseline niske molekularne težine, vitamina, antioksidansa i snažnih aktivnih tvari protiv starenja.

Tretman završava pojačivačem lica matičnim stanicama. Koncentrirani pojačivač s ekstraktima biljnih matičnih stanica podupire čvrstoću kože i pomaže smanjiti pojavu bora kada se koristi u kombinaciji s O2 Lift tretmanom. Potpuno je bezbolan i ugodan, a njegovi ezultati traju oko sedam dana, dok se za kumulativni učinak i dugoročne rezultate predlaže početna serija od šest tretmana jednom tjedno, a za održavanje rezultata svakih mjesec ili mjesec i pol dana.

Više informacija pronađite na stranici www.marracosmetics.com.

VEZANE OBJAVE