Znate li sve o dermapenu i je li to tretman za vas

Foto: Pexels
Autor: Noon

Idealno je vrijeme da intenzivnije njegujete svoju kožu.

Dermapen je trenutno vjerojatno najpoznatiji skincare tretman kada se radi o postizanju svježeg i mlađeg izgleda lica. Tu popularnost postigao je s razlogom, a samo jedan od njih je da je učinkovit, vidljiv i donosi rezultate. Upravo dermapen može pomoći vašoj koži da ponovno bude blistava i ujednačena, osobito nakon prosinca i siječnja kada si je većina dopustila uživanje u hrani i alkoholu što je itekako vidljivo na koži.

Kako nam se polako približava ožujak, a time i pojačava osjećaj da je vrijeme za novi ciklus i pripreme za proljeće – idealno je vrijeme da nešto intenzivnije njegujete svoju kožu dok je još previše ne izlažete suncu.

U poznatom Marra Studiju imaju upravo idealan tretman za to da dovedete lice u ono idelano stanje ”no make-up” izgleda, a radi se o njezi koja će vratiti biološki sat stanica unazad.

Kako točno izgleda Dermapen tretman?

Tijekom tretmana dermapena mikroiglice prodiru u kožu, stvarajući sitne kanale. To aktivira prirodne mehanizme obnavljanja kože zbog čega se stvaraju nove stanice, a produkcija kolagena se povećava – zato se koža popunjava, vraćajući gustoću koju zamjećujemo kroz punoću, glatkoću i zategnutost.

Tijekom tretmana nanosi se i hijaluronska kiselina, vitamini te peptidi. Sitni kanali od mikroiglica otvaraju put u dublje slojeve kože, pa koža prima do 80 posto više hranjivih tvari u duboke slojeve kože što doprinosi regeneraciji i revitalizaciji  kože.

Novi tretman u Marra Studiju

Microneedling je metoda koja potiče prirodne regeneracijske procese – zato je potrebno neko vrijeme da se koža obnovi i popuni novim kolagenom. Nakon što zamijetite prve rezultate, iz dana u dan koža će biti sve ljepša i svježija. U novom tretmanu koji možete otkriti u Marra Beauty Studiju koriste se Dp Dermaceuticals™ preparati, Dermapenove proizvodi, specijalno razvijeni za microneedling tretmane.

”Svi oni baziraju se na spoznajama nagrađenima Nobelovom nagradom. Riječ je o telomerima, čija duljina govori o starosti stanice.  Dp Dermaceuticals™ preparati sadrže aktivne tvari koje djeluju na molekularnoj razini, produljujući telomere – vraćajući biološki sat stanice unazad.”, objašnjavaju iz Marra Studija.

Kome je namijenjen tretman ”Dermapen 4 mezoterapija”?

”Dermapen terapija mikroiglicama namijenjena je svim osobama koje žele pomladiti svoju kožu ili otkloniti estetske nedostatke. Posebno dobre rezultate pokazuje za ublažavanje i smanjenje bora, zatezanje kože, ujednačavanje tena, ublažavanja akni, smanjenje proširenih pora te uklanjanje i ublažavanje strija i ožiljaka.”

Ovisno o ciljevima i stanju kože, tretman mikro iglicama potrebno je ponoviti više puta, a anti-age tretmani prve rezultate pokazuju već nakon tri puta. Između tretmana važno je napraviti pauzu od četiri do šest tjedana. Ono što možete očekivati je da da lice po završetku tretmana bude crveno i toplije nego inače – to je očekivana i normalna reakcija kože. Kroz sat ili dva toplina i crvenilo će se smanjiti, a nakon 24 sata i potpuno normalizirati.

Više informacija možete pronaći na sranici www.marracosmetics.com.

VEZANE OBJAVE