Reserved Home ima najcozy detalje za zimu i Božić pred nama

Foto: Reserved
Autor: Noon

Pripreme za prosinac već su lagano krenule.

Studeni kao da nam je stigao preko noći, što je možda i dobra stvar jer smo se odjednom našli u iščekivanju prosinca, najromantičnijeg mjeseca u godini, adventa i uživanju kod kuće, u hrani i s prijateljima.

Rijetki su oni koji mogu odoljeti ukrašavanju interijera, barem mu dodati malo zimskog i blagdanskog ugođaja, osobito danas, u vrijeme kada imamo toliko toga na izbor.

Osim toga, vrijeme blagdana ne mora biti kičasto, božićna se atmosfera itekako može postići nježnim, diskretnim uređenjem i ukrasima koji će taman dovoljno utopliti interijer i učiniti ga svečanim.

Zato je nas ove godine posebno osvojila ponuda brenda Reserved Home koja ima uistinu veliki izbor detalja za dom za upravo takav ugođaj.

 

Ako više preferirate minimialistički i profinjeni stil, ove zime kao bazu postavite bijelo posuđe, no kako ne bi stilski ostalo dosadno, spojite ga s priborom za jelo u zlatnoj, ili bilo kojoj drugoj nijansi osim klasične srebrne. Poigrajte se s različitim ‘slojevima’, baš kao u modi, te na stol servirajte manje tanjure u crvenim ili zelenim bojama, ili sa zanimljivim porubima. U svakom slučaju, slobodno se poslužite s više setova odjednom jer tako ćete najlakše stvoriti nešto drugačiji, a opet lijepi ugođaj.

Stolnjaci su svakako nešto što posebno dobiva na pažnji pri postavljanju stola, kao i sve one divne šalice u zagasitim nijansama ili zanimljivih oblika koje nas griju već samom svojom pojavom. Uistinu, kada ste čuli da je netko rekao da ima dovoljno šalica? A Reserved Home ima uistinu savršenu ponudu za tople napitke od koje ćete teško izdvojiti favorite.

Osim toga, na stranicu brenda već je stigla cijela božićna kolekcija koja okuplja sve od posuđa, tkanina, ukrasa za bor, svijeća i svijećnjaka, pa čak i igračaka za kućne ljubimce s blagdanskim motivima. Mi zimu ne možemo zamisliti ni bez mirisnih svijeća i svijetla koje one daju prostorima. Neovisno odlučili se za visoke, uistinu uvijek efektne, svijeće ili razne mirisne, Reserved Home mislio je na sve.

Zašto ove zime poseban dojam ne bi dali i svojoj spavaćoj sobi? Primjerice posteljinom od satena, u prigodno zagasitoj zelenoj ili elegantnoj bijeloj boji s rubovima. Neka svaki dio stana nosi nešto svečanog u sebi jer vrijeme koje stiže uistinu je idealno za usporavanje, smirivanje i više vremena provedenog kod kuće. A uz fine tkanine, ono može biti samo ljepše i više cozy.

Nama je uvijek teško odoljeti velikim papirnatim zvijezdama koje bi u prosincu najradije smjestili u svaki kutak stana. S ovima to možete i učiniti jer su tako jednostavne i minimalističke da ćete ih poželjeti ostaviti cijele godine. Smjestite ih u kuhinju ili čak kupaonicu za posebnu dozu romantike.

Osobito je slatko što Reserved nije zaboravio na kućne ljubimce i upravo s ovim igračkama možete ih iznenaditi ispod bora. Primjerice, ovaj plišani gingerbread može funkcionirati i kao svojevrsni ukras, a osim toga, ako volite imati usklađene interijere onda će vam se sviđati i lijepo dizajnirane igračke za pse. Mnogi od ovih detalja, mogu ukrašavati vaš dom i nakon blagdana, poput lijepih čaša za vino i šampanjac, tople ukrasne deke, posteljina ili svijeća.

U galeriji smo izdvojili preko dvadeset Reserved Home favorita, a svi su dostupni na stranici www.reserved.com.

VEZANE OBJAVE