Otkrijte hrvatski beauty brend za kožu u menopauzi

Skincare proizvodi za njegu kože u menopauzi

Novo lice skincare proizvoda za njegu kože s pozitivnom porukom za svaku ženu.

“Menopauza je promjena za koju je naša koža spremna. Menopauza je iskustvo koje traži nove puteve, načine i oblike. To je taj unutarnji plamen koji osjećamo i to je ta energija kojoj je potreban novi izraz.”

– ističe Tea Višek, vlasnica Fraktal Beauty brenda.

 

Promjena i iskustvo koju Tea spominje ne govori samo o razdoblju menopauze, već o novom pristupu skincare proizvoda koji su namijenjeni njezi kože zahvaćene hormonalnim promjenama općenito. Fraktal je novo lice kozmetike u Hrvatskoj kojeg su osnovale Tea Višak i brend menadžerica Mila Mendez, a već izaziva interes svih dobnih skupina.

Fraktal predstavlja liniju koja je iskorak u novo doba: za suhu i dehidriranu kožu, kožu sklonu iritacijama, serume za dubinski detoks kože, za oporavak od UV zraka ili za zaštitu od plavog svjetla. Osobno iskustvo u njezi kože bilo je presudno za novi smjer koji Fraktal donosi na tržište. Svim proizvodima je učinkovitost ispitana u neovisnim svjetskim laboratorijima.

Lagano ulje za lice s detoksikacijskim svojstvima za kožu izloženu UVA/UVB svjetluSerum koji štiti od HEV plavog svjetla

Hidratantni serum untainted

 

 

 

 

 

 

 

Lucent Blue Light Protection Serum – Inovativni proizvod koji štiti od plavog svjetla iz ekrana kojima smo okruženi, kao i plavog svjetla koje dolazi od unutarnje rasvjete, odnosno HEV svjetla. Ultimativna zaštita u bočici uz ekstrakt bušinovke koji sprječava propadanje kolagena kod izloženosti HEV svjetlu, melanin koji upija HEV svjetlo i ekstrakt divizme, prvi prirodni aktivni kozmetički sastojak koji HEV svjetlo odbija i time koži daje prirodni blistavi efekt.

Winnow Skin Detox Oil Fraktal inovacija dovodi Niacin dublje u slojeve kože i omogućuje detoksikaciju kože. Neovisno testiranje je pokazalo da je koža za  čak 104% oporavljena od štetnog UVA/UVB zračenja, a u drugom istraživanju se pokazalo da su se stanice izložene atmosferskom onečišćenju oporavile za čak za 61%.

Untainted Anti-Pollution Serum – Inovativnost je u kombinaciji prirodne mreže biopolimera koja koristi tehnologiju nazvanu ‘vodeni jastuk’ zbog intenzivne hidratacije koju pruža koži. Ima superiornu djelotvornost jer se dugo zadržava na površini kože, odbija vanjsko djelovanje i kožu brani od urbanog onečišćenja.

 

Umirujući maslac za tijelo

Umirujuća i mirisna sol za kupanje

 

 

 

 

 

 

 

 

Mend De-Stress – linija za tijelo s magnezijem, CBD uljem i lavandom pospješuje miran san nakon lagane masaže. Mend De-Stress Massage Butter – umirujući maslac za tijelo koji se brzo upija ostavlja božanstven trag na koži. Mend Magnesium Chloride De-Stress Spray – lagan i brzo upijajući sprej s magnezij kloridom, uljem lavande i ekstraktom tasmanijske paprenice. Mend De-Stress Bath Salt – mirisna i njegujuća sol za kupanje čiji su glavni sastojci sol Sredozemnog mora, ulje jojobe, ulje lavande i vitamini C i E.

VEZANE OBJAVE