Nova linija za mame i bebe stvorena za obožavanje

Za domaći brend JouJou Botanicals ste sigurno već čuli, a stigla je njihova linija za mame i djecu.

Inspiraciju za proizvode, osnivačica brenda JouJou bebe, Nikolina Firm, pronašla je kada je i sama bila trudna te nezadovoljna sastavima proizvoda na tržištu, što ju je potaklo da počne sama miješati visokokvalitetne sastojke u svoje vlastito ulje za njegu trbuha. Taj je proizvod kasnije doveden do savršenstva prije stavljanja na tržište, a danas je omiljeno ulje trudnica diljem cijelog svijeta. Naime, JouJou bebe kao i njegov čelni brend JouJou Botanicals dostupan je u mnogim dućanima izvan granica naše države.

Iako su proizvodi na tržištu kratko, njihov proizvod Baby Balm koji je visokokoncentrirani balzam za njegu kože, već je osvojio prestižno međunarodno priznanje ‘Beauty Shortlist’. Osnivačica brenda redovno naglašava kako je za njegu kože bitna umjerenost i da najbolje sastojke uvijek možemo pronaći u prirodi samoj, pogotovo onoj samonikloj. Tako su i divlji samonikli sastojci dio JouJou bebe formulacija, a kao najdraži sastojak izdvaja ekstrakt hrasta koji klinički dokazano djeluje protuupalno te smiruje nadraženu i crvenu kožu, a nalazi se upravo u njihovom Baby Balmu.

JouJou bebe proizvodi su 100% prirodni, organski certificirani te dermatološki ispitani. Redovno ih preporučaju i doule, a kod nas su dostupni putem njihovog webshopa ili u dućanu Svijet Beba.

VEZANE OBJAVE