Nova Kinfolk knjiga koja nam je na wish listi

Foto: Kinfolk
Autor: Noon

Preko 300 Kinfolk fotografija u novoj ‘coffee table’ knjizi za poželjeti.

Divan časopis Kinfolk, koji već godinama uživa veliku popularnost i ima brojne fanove željne lijepih i drugačijih vizuala, kvalitetnih članaka i jednostavno drugačijeg pristupa temama, ove jeseni izdaje svoju novu tematsku knjigu. Baš poput i svih ostalih do sada, i ova je savršena ‘coffee table’ knjiga koja će godinama moći stajati u vašem domu i, između ostalog, dodatno ga uljepšavati svojim izgledom

Naime, nakon pedeset print izdanja ‘The Art of Kinfolk’ predstavlja svu fotografiju koja ga je obilježila posljednjih deset godina. Iako se časopis razvijao kroz vrijeme, od samog početka ostao je vjeran svojem vizualnom identitetu, neovisno o trendovima ili temama o kojima se pisalo. Kinfolk je oduvijek imao naglasak na jedinstvenu fotografiju, kao i sam dizajn te prijelom printa – od tema poput interijera, psihologije, dizajna, mode, hrane i putovanja.

Sada je tim koji stoji iza njihovih editorijala odlučio pregledati tisuće objavljenih fotografija kako bi ih sveo na 300 najznačajnijih, najljepših i njima najvažnijih – koje su svoje mjesto dobile u ovoj novoj knjizi. I ove fotografije podijeljene su po temama, a ne kronološki, upravo kako smo i navikli čitajući Kinfolk časopise. Printane su na različitim vrstama papira što ‘The Art of Kinfolk’ čini uistinu posebnim iskustvom za prelistati i zauvijek imati kod kuće.

Knjigu je moguće naručiti online, a dostave će krenuti 10. listopada ove godine.

VEZANE OBJAVE