Gdje otići na dobru tajlandsku masažu u Zagrebu?

Foto: John Pavlish
Autor: Noon

Ako još niste, otkrijte dobrobiti tajlandske masaže.

U strogom centru Zagreba, na Trgu Petra Preradovića otvorio se najsuvremeniji i najveći centar za tajlandsku masažu, Thai Centar Mali.

Nakon uspješnih sedam godina poslovanja na području Rijeke, vlasnici koji vjeruju u transformativnu moć tradicionalnih tajlandskih wellness tehnika odlučili su filozofiju kojom se vode, napokon učiniti dostupnom i Zagrepčanima i Zagrepčankama.

Znanja o holističkom wellnessu koja se prenose kroz generacije, u službi su personaliziranih tretmana prilagođenih potrebama svakog klijenta, a izvode ih dugogodišnje terapeutkinje Thai Centra Mali, koji danas zapošljava čak 12 certificiranih terapeutkinja s Tajlanda.

Istinski doživljaj Tajlanda u Zagrebu

Na projektu Thai Centra Mali vlasnici intenzivno rade od sredine 2023. godine, a potraga za idealnom lokacijom, i detaljno i vrlo promišljeno uređenje interijera rezultiralo je oazom mira koja svakom klijentu pruža potpunu privatnost, mjesto za opuštanje i isključivanje iz današnjeg užurbanog života.

U skladu s tim je osmišljen i interijer Thai Centra Mali, odabran namještaj, boje, pa i wellness ponuda. Naime, sav namještaj, ukrasi i detalji pomno su birani i kupljeni na Tajlandu, te dopremljeni u Hrvatsku, a posebno je zanimljivo da je velika većina namještaja je ručni rad vrijednih tajlandskih obrtnika.

U preko 340 m2, smjestilo se devet prostranih soba za masažu u kojima se nalaze tuševi te svaka od njih ima mogućnost prilagođavanja glazbe i svjetla prema željama klijenta. Jednako tako, svi kozmetički proizvodi koji se koriste prirodnog su porijekla i dopremljeni s Tajlanda, čime je cijela priča zaokružena, a klijentima omogućen doživljaj Tajlanda u samom srcu Zagreba.

Mali na tajlandskom jeziku označava cvijet jasmina koji u tajlandskoj kulturi povezuju s mamom Mmajčin dan se označava s cvijetom jasmina) i vjeruje se da donosi pozitivnu energiju,  a upravo to vas očekuje u najvećem centru za tajlandsku masažu u Hrvatskoj, Thai Centra Mali.

Dobrobiti tajlandske masaže:

    • pospješuje cirkulaciju.
    • pomaže opustiti mišiće i ublažiti bol.
    • povećava fleksibilnost i raspon pokreta.
    • ublažava glavobolju.
    • smiruje tijelo i um i čitavo tijelo dovodi u balans.

Detaljne informacije o uslugama Thai Centra Mali možete pronaći na www.thaicentarmali.com

Povodom otvorenja, od 01. travnja do 01. svibnja, Thai Centar Mali na sve masaže daruje 20 % popusta.

VEZANE OBJAVE