Savršene formule mlijeka za čišćenje brenda Biologique Recherche

Foto: PR / Unsplash
Autor: Noon

Za nježno čišćenje kože i potpuno uklanjanje make-upa

Tijekom dana koža je izložena brojnim nečistoćama (onečišćenju, šminki, višku sebuma, mrtvim stanicama itd.). Nakupljajući se na površini, koži onemogućuju pravilno disanje i tada je narušena funkcija barijere kože.

Čišćenje lica ključni je korak u metodologije Biologique Recherche koja omogućuje pravilnu obnovu i regeneraciju stanica. Ova etapa pospješuje upijanje proizvoda za njegu kože, a da biste održali zdravu, uravnoteženu i blistavu kožu, potrebno ju je nježno čistiti otopinom prilagođenoj vašem trenutnom stanju kože.

Proizvodi za čišćenje Biologique Recherche pomažu pripremiti kožu personaliziranim pristupom, uklanjajući sve tragove šminke i onečišćenja. Ovi proizvodi sadrže aktivne sastojke koji započinju proces njege kože, čineći kožu mekom i osvježenom. Prvi su korak u svakoj njezi i treba ih upotrebljavati svakodnevno, ujutro i navečer

Mlijeko za čišćenje je emulzija koja se sastoji od vodene i uljne faze. Vodena faza obično sadrži vodu, glikole i hidracijska sredstva. Nasuprot tome, uljna faza sadrži lipide čija je uloga zaštititi hidrolipidni film od vanjskih štetnih djelovanja, što omogućuje održavanje ravnoteže vlažnosti kože i očuvanje funkcije barijere epiderme. Lipidi će također ukloniti ostatke sebuma, nečistoće i šminku, za nježno čišćenje kože i potpuno uklanjanje make-upa.

Zahvaljujući formuli visoke tolerancije i laganoj, nježnoj teksturi, Lait Dermo-S uklanja šminku i čisti kožu bez izazivanja crvenila ili nadražaja. Nježno uklanja nečistoće za zaštitu primarnih funkcija čak i najranjivije epiderme.

Svojom bogatom teksturom, Lait E.V. za uklanjanje šminke čisti kožu i obnavlja lipide na najsušim dijelovima lica. Učinkovito uklanja nečistoće i šminku. Njegova kremasta tekstura pruža istinski trenutak ugodnosti i ostavlja hranjivi veo na koži.

Kao istinski pročišćavajući proizvod, sa svojom laganom teksturom gel-kreme, Lait S.R. čisti i uklanja višak sebuma s površine kože. Nježno uklanja šminku čime štiti hidrolipidni film i održava ravnotežu koja je seboreičnoj koži potrebna za normalno funkcioniranje. Zaštitni proizvod za uklanjanje šminke s patentiranim oksigenacijskim kompleksom Biologique Recherche, Lait VIP O2 čisti kožu od čestica onečišćenja koje su ponekad manje od pora kože. Svojim pročišćavajućim djelovanjem, ovo mlijeko pomaže ukloniti urbane onečišćivače koji se nakupljaju na površini kože.

Više informacija o proizvodima pronađite na stranici www.biologique-recherche.com

VEZANE OBJAVE