Leonor Greyl ima savršeni regenerator za obojanu kosu

Isprobajte regenerator s amarantom.

Kuća Leonor Greyl iz Pariza poznata je po inovativnim proizvodima za njegu kose od prirodnih aktivnih sastojaka s visoko učinkovitim formulama. Među njihovim proizvodima se našao i regenerator za kosu s amarantom kao glavnim sastojkom. Kombinacija sastojaka iz nevjerojatne riznice bilja i cvijeća, ne sadrži sintetičke proizvode, čineći ovaj proizvod sa 100% prirodnim konzerviranjem.

Visoko učinkovita formula regeneratora s amarantom

Vrijednost biljke amarant poznata je od davnina i među narodima Maja, Inka i Asteka, dok su ju Grci smatrali simbolom besmrtnosti. Poznata kao „cvijet koji nikada ne vene“, ova biljka sadrži mnoštvo proteina, minerala i vitamina za izvanrednu regeneraciju i antioksidacijski učinak. U ovoj formuli regeneratora, Leonor Greyl donosi dvostruku posvetu ovom čarobnom cvijetu – jedna je u njegovom ulju, druga u ekstraktu sjemenki.

 

Ulje ima regenerirajući učinak za obuzdavanje neukrotivih vlasi i zaštitu kose od starenja uzrokovanog sunčevim djelovanjem, dok sjemenke bogate proteinima, aminokiselinama i vitaminima jačaju kosu, pojačavaju sjaj i osiguravaju potpuno raščešljavanje mokre ili suhe kose.

Amarant pojačava djelovanje i mnogih drugih sastojaka regeneratora:

  • Indijsko ulje karanje, glavni sastojak u svijetu ayurvedske medicine, sprječava blijeđenje boje uzrokovano čestim pranjem ili boravkom na suncu zahvaljujući svojim anti-UV svojstvima.
  • Suncokretovo ulje bogato je antioksidacijskim fosfolipidima koji prodiru duboko u vlas kose i hrane je iznutra te štite od štetnih vanjskih čimbenika.
  • Koktel bademovih proteina i ekstrakata aminokiselina iz pšenice i soje ublažava stres uzrokovan procesima bojenja, a pritom razbija statički elektricitet i neukrotivost vlasi.
  • Mješavina kupuasu i babasu maslaca za raščešljavanje istovremeno kosi daje nevjerojatnu gipkost i cjelodnevni sjaj.

 

Konzervanse isključivo biljnog porijekla čine grejpfrut, iđirot i crna kopriva.

Dodatan bonus ovom primamljivom regeneratoru daje mediteranski miris, s notama mimoze, ruže, ljubičice i cedra.

 

VEZANE OBJAVE