Kombinacija pet vodećih peptida u jednom serumu

Prvi Afrodita Professional proizvod koji imitira djelovanje botoksa, potpuno neinvazivno.

Lansirana je nova Afroditina zvijezda beauty rutine – revolucionarni proizvod Afrodita Professional X lifting shot – jedinstvena kombinacija s pet vodećih peptida koja oponaša djelovanje botulinum toxina, ali potpuno neinvazivno, koji vidljivo pomlađuje izgled kože.

Ovo je prvi Afrodita Professional proizvod koji imitira djelovanje botoksa, inhibira grčenje i potiče opuštanje mišića lica te time smanjuje mimičke bore. Može se koristiti za sve tipove kože s izraženim znakovima starenja, a lagane je i upijajuće teksture koja se potpuno stapa s kožom.

Osim toga, djeluje kao snažan antioksidans i stimulans proizvodnje kolagena te bitno pomlađuje dermis – potiče stanice da se brže dijele i sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

ArgirelineTM Amplified peptid je nova, poboljšana verzija ArgirelineTM peptida, koji se smatra prvim kozmetičkim sastojkom na tržištu koji imitira djelovanje botunilum toksina te time smanjuje tzv. mimičke bore. U usporedbi s postojećom, poboljšana verzija pritom je bitno učinkovitija (snažnije djelovanje), a istodobno osigurava mnoge dodatne učinke u svim slojevima kože.

Afrodita Professional X lifting shot je pogodan za svakodnevnu uporabu. Slobodno nanesite punu pipetu koncentrata ujutro i navečer. Nanesite ga na temeljito očišćenu i toniziranu kožu. U slučaju suhe do normalne kože nastavite s nanošenjem proizvoda za njegu (serum, krema), dok u slučaju mješovite do masne kože koncentrat možete upotrijebiti i samostalno.

X lifting Shot Afrodita Professional je dostupan u Afrodita Beauty Centrima & Shopovima u Zagrebu te na Afrodita webshopu.

VEZANE OBJAVE