Jysk oaze za ljeto nadahnute hygge filozofijom

Jysk je predstavio nove trendove  u uređenju eksterijera – Belonging i Release.

Danski lanac JYSK, poznat po promoviranju hygge stila života predstavio je novi asortiman vrtnog namještaja i dekoracija idealnog za nadolazeće ljeto kao i trendove Belonging i Release. Ljubitelji novih trendova i smirenih nijansi neutralnih skandinavskih boja uz primjese ružičastih tonova, namještaja od ratana i neobrađenog drva te detalja od terakote doći će na svoje. Povezanost, druženje s obitelji i prijateljima te stvaranje stress free oaze u svome domu – vrijednosti su koje karakteriziraju nove ljetne linije.

„Naši proizvodi inspirirani su prirodom i stvarani su tako da svaki detalj doprinosi postizanju ugodnog, funkcionalnog prostora koji sam po sebi odmara i osigurava atmosferu za svakodnevni hygge trenutak. Novi trendovi Belonging i Release imaju isti zadatak: stvoriti ugođaj idealan za druženje s najdražim ljudima kao i potaknuti osjećaj pripadnosti i opuštanja.

Zahvaljujući prirodnim materijalima i oku ugodnim nijansama te prozračnim komadima namještaja nove linije već prizivaju ljeto i sve što nam ljeto donosi: odmor, opuštanje i neizostavan boravak na zraku.“ rekla je Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

JYSK posluje u regiji s ukupno 150  trgovina, webshopovima i nešto više od 1400 zaposlenih. Tvrtka spaja skandinavski dizajn sa snažnim fokusom na održivost koja je integrirana u svaki segment poslovanja – od utjecaja na suzbijanje klimatskih promjena i upotrebe ekološki prihvatljivih sirovina do sistemske brige o zaposlenima i lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Za dodatnu inspiraciju posjetite JYSK ljeto 2023  i istražite široku ponudu kvalitetnih komada vrtnog namještaja.

VEZANE OBJAVE