Minimalistički i suptilni komadi Juno nakita

Foto: Anita Dujić Broadfoot
Autor: Noon

Savršeni komadi za hladnije dane – iz Juno studija stižu noviteti u kolekciji jesen/zima.

Dolaze nam hladniji dani i voljena slojevitost u odijevanju, pa želimo da nas i nakit prati u tome i prilagođava se novim sezonama koje slijede.

Mi u Juno studiju vjerujemo da nakit treba pričati priču o nama na jedan suptilan način, biti dodatak našem stilu, njegova prirodna nadogradnja. Juno komadi su i dalje dosljedni sebi i onoj vječnoj klasici koja nikada ne izlazi iz mode. Estetika brenda se vodi parolom manje je više, a svaki komad je prožet osobnim potpisom osnivačice Anite Dujić Broadfoot.“

Od 2016. Juno nježno, nenametljivo, ali uspješno osvaja srca svojih klijentica, pa je sukladno tome Juno razvio više linija kako bi pokrio što raznolikije modne ukuse, ali i uključio raznolike dragocjene materijale u svoje kolekcije. 

Pa tako, u Juno BASIC kolekciji ove jeseni/zime ćemo nositi slatkovodne bisere na jedan vrlo klasičan način, uz puno motiva iz prirode, te srebro u pozlati kao i čistom srebru. Za nešto malo kasnije ove jesen, najavljeni su i novi dodaci iz Juno CHI linije koja će biti obogaćena zlatom, dijamantima i dragim kamenjem.

Juno trenutno možete pronaći na njihovom službenom web shopu www.junostudio.co te na prodajnim mjestima Limun studio u Zadru, Kawa u Dubrovniku te Trogir experience.

VEZANE OBJAVE