Sve o Island girl, novom ulju za tijelo by Jou Jou Botanicals

Onaj skincare proizvod od kojeg se nećete odvajati cijelo ljeto.

Postoje proizvodi koji su ljubav na prvi dodir, kao i brendovi. Upravo to je Jou Jou Botanicals, hrvatski niche brend koji se bazira na vrhunskim sastojcima. Osvaja na prvi miris, ali i prvo iskustvo korištenja. Već smo imali priliku isprobati Jou Jou Aphrodite Body Oil, kao i poznate Jou Jou sapune s kojima je brend i startao, no za ovo ljeto osnivačica Nina lansirala je novi proizvod kojem je nemoguće odoljeti.

Ime mu je ‘Island Girl’ i radi se o onom idealnom proizvodu koji ćete nositi svugdje sa sobom, a bez njega neće moći više zamisliti njegu tijela nakon plaže i sunca. Baš poput svakog ulja za tijelo, nanosi se odmah nakon tuširanja na vlažnu kožu, zbog čega je njeguje, omekšava, regenerira i vlaži te joj daje uistinu poseban miris zbog čega vam neće biti potreban niti parfem.

Razlog tome su sljedeći sastojci – cvijet Tiare, kao i kokosovo ulje, a zatim i pasji trn te mrkva koji su bogati beta karotenom i vitaminom E. Osim toga, sadrži i kupinu koja štiti od sunca, tako da Island Girl možete bez straha nanositi i danju, kako na tijelo, tako i na lice i kosu. Ovo je pravo multipurpose ulje koje će brzo postati nezaobilazno u vašoj kupaonici, kako kod kuće, tako i na putovanjima!

Jou Jou Island Girl možete naručiti na stranici joujoubotanicals.com.

VEZANE OBJAVE