Jedina maskara koju trebate imati nosi potpis Gucci Westman

Foto: PR
Autor: Noon

Nova Westman Atelier maskara već je postala ‘ne želimo živjeti bez nje’ maskara.

U svijetu clean beautyja Gucci Westman je odavno postavila najviše kriterije kada se radi o potpuno sigurnim i učinkovitim proizvodima. Njezin brend Westman Atelier od samog početka osvaja obožavateljice jer ne samo da ostvaruje puni efekt svakog proizvoda, već se radi o sastojcima koji su testirani, provjereni i najbolji za korišetnje. Autentična politika brenda potpisuje multifunkcionalni make up, koji se može koristiti svakodnevno, u svim prigodama, na više načina. Uz to, nema nijedan sastojak negativan po zdravlje te dolazi u potpuno ekološkim pakiranjima.

Ove jeseni Westman Atelier je predstavio svoju novu maskaru, koju ćete zavoljeti pri prvom nanošenju, koja će zamijenit sve vaše postojeće maskare i postati ‘go to’ tool za sve prigode – dnevne i večernje. Nova Eye Want You Mascara je upravo to – maskara vašeg života.

Potpuno clean, maskara se može nanositi u više slojeva (ovisno o tome koliko dramatičan izgled trepavica želite postići), a neće naštetiti ni najosjetljivijim očima. Lagane teksture, nježno i lako razdvaja te savršeno podiže trepavice bez uvijača, ne pretvara se u grudice i ne trusi se tokom dana, ni ovisno o tome koliko slojeva preferirate nanijeti. U njezinoj formuli su mješavina voskova prirodnog porijekla te organski karite maslac zahvaljujući kojima je struktura vrlo kremasta te njeguje trepavice i čini ih čvršćima.

Besprijekoran aplikator za nanošenje u blagom obliku pješčanog sata također je posebno osmišljen za savršeno nanošenje i napravljen od eko materijala. Ne možemo zaboraviti spomenuti ni njezin atraktivan izgled u posebnoj nijansi crvene, što ju svakako izdvaja od izgleda svih maskara koje smo navikli viđati i odmah čini favoritom naše kozmetičke torbice.

Eye Want You Mascara dolazi u dvije boje – intenzivno duboko crnoj i bogato čokoladno smeđoj, a moguće je da ćete poželjeti imati obje, smeđu za svakodnevni, nježniji izgled, a crnu za večernji party izgled. Oba looka možete ostvariti lako s obje nijanse jer formulacija nove Westman Atelier maskare omogućava nanošenje u više slojeva, bez grudanja ili mrvljenja. Produljite, podignite, definirajte, razdvojite i dodajte volumen vašim trepavicama u samo jednom potezu i bez straha se oslonite na vaš omiljeni novi beauty proizvod.

Za razliku od postojeće Westman Atelier maskare, Eye Love You Mascara, koja već s prvim slojem osigurava dramatičan look, jaki volumen i uvijanje, nova Eye Want You maskara pruža više načina korištenja, nešto je lakša, produljuje i definira trepavice, a vi odlučujete kakav završni look želite. Također, na kraju nošenja jednostavno ju skinite samo blagim sapunom i vodom.

‘Samo jedno nanošenje je sve što trebate za potpuno prirodni look. Tu je, a kao da nije. Osobno ju volim nanositi tako da pomicanjem lijevo desno uhvatim svaku trepavicu te tako pomičem maskaru prema sve do vrhova. Za večernji look nanesem više slojeva za bogati ‘bold’ dojam.”, objašnjava Gucci.

Westman Atelier Eye Want You maskaru pronađite u zagrebačkom LAB-u ili na stranici www.the-lab.hr!

VEZANE OBJAVE