Kreće nova radionica projektiranja s Ivanom Niskotom

Autor: Noon

Poznata arhitektica naučit će vas kako kreirati svoju kuhinju iz snova.

Ako ste među onim sretnicima koji su nedavno kupili stan i krećete u njegovo preuređenje ili ste odlučili preurediti svoju postojeću kuhinju i blagovaonicu – ova radionica je za vas. U opuštenoj atmosferi, uz kavu i kolače, projektirat ćete vašu kuhinju po mjeri i blagovaonicu uz vodstvo arhitektice Ivane Niskote. Svakog će polaznika dočekati nacrt njegove kuhinje i blagovaonice prema izmjeri koju ćete prethodno poslati te ćete korak po korak napraviti rješenje vašeg prostora.

Sve će se odvijati u jednom od najljepših ureda, u neposrednoj blizini Parka Zrinjevac. Alat će biti olovka, škare i ljepilo, a Ivana će vas sprijateljiti sa izrazima ‘mjerilo’, ‘kote’, ‘koncept’ i ‘moodmapa’.

”Kroz desetogodišnje iskustvo u projektiranju stambenih prostora naučila sam kako protumačiti želje i potrebe klijenata. Zato sam razradila ovaj sistem kako bi klijentima maksimalno približila svoj posao i proces stvaranja idejnog projekta te im dala alate da zajedno lakše dodjemo do cilja.”, opisuje Ivana.

Radionica je zamišljena kao grupno projektiranje kroz sve faze idejnog projekta i namijenjena je svima onima koji žele naučiti osnove projektiranja, ili onima koji žele sami projektirati svoju kuhinju i blagovaonicu. Uz to, sudionici će moći izabrati svoju idealnu frontu i radnu ploču iz Iverpanove palete u rasponu materijala od iverala, medijapana, keramike i kvarca, a iz Trikinih kataloga moći će pronaći najbolju kombinaciju blagovaonskog stola i stolaca, lustera i tepiha te kod oba brenda ostvariti 10% popusta za namještaj i opremu koju su odabrali.

”Osnovna zamisao je da nakon radionice svi polaznici imaju sve potrebne informacije s kojima odlaze te izvedu svoju kuhinju prema nacrtu.”, dodaje Ivana.

Više informacija pronađite na stranici www.dekorum.hr.

VEZANE OBJAVE