Klasik koji ćemo nositi i ove zime

Foto: PR / Instagram @inuikii
Autor: Noon

Inuikii buce već su postale svojevrsni klasik svake zimske garderobe.

Ako se nečemu volimo vraćati svake jeseni i zime, onda su to cozy komadi koji nam uvijek izgledaju cool, na što god ih odjenuli kada stigne hladno vrijeme. Ležerni stil nikad nije bio primamljiviji, osobito kada koketira s trendom. Udobne buce brenda Inuikii, koji dolazi iz Švicarske, a iza njega stoji Talijanka Cinzia Maag, doživljavaju svoj povratak svake zime, i to s razlogom.

Naime Cinzia Maag, pokrenula je ovaj brend 2013. godine, kada je imala 50 godina, sa željom da kreira kvalitetne čizme, ručno rađene i od prirodnih materijala, kakvih još nije bilo na sceni. Ni sama nije očekivala da će Inuikii postati pravi pokret među ženama koje ih danas apsolutno obožavaju nositi u nizu prigoda i poručuje da ‘nikad nije kasno da započnete raditi ono što stvarno želite.’

 

"

Cinzia Maag, osnivačica brenda Inuikii, Talijanka je koja je ovim dizajnom pokrenula ogroman trend prije deset godina.

"

U Zagrebu je, u Paramount storeu, predstavljena nova Inuikii kolekcija čizmi za zimu 2023/24. Već obožavani modeli poboljšani su izdržljivijim materijalima u trendi bojama i dostupni su u Paramount trgovinama. Kolekcija se sastoji od četiri nova modela: Classic Sneaker Platform, Classic Sneaker Low, Matilda Shearling Sneaker i Endurance Puffer, a novi modeli predstavlja funkcionalnost i modu te donose nove stilove koji ostaju bezvremenski.

“Izuzetno smo uzbuđeni što u suradnji s trgovinom Paramount nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja možemo svjedočiti predstavljanju naše nove kolekcije ovdje u samom centru Zagreba. Ova kolekcija odražava našu viziju suvremenog stila i udobnosti, kombinirajući inovativne materijale s ručnom izradom koja je oduvijek bila naš zaštitni znak. Veselimo se vidjeti nove Inuikii modele i boje na ulicama ovog grada.” izjavila je Cinzia Maag.

"

Kolekcija odražava viziju suvremenog stila i udobnosti, kombinirajući inovativne materijale s ručnom izradom koja je oduvijek bila zaštitni znak brenda Inuikii.

"

Najpoznatiji Inuikii Classic modeli ove sezone dolaze u kraćoj verziji i u verziji s platformom. Oba modela dolaze u nijansama bež, crne i smeđe boje. Poznati model Inuikii Matilda od sada je dostupan i u zimskoj verziji s mekanom podstavom koja pruža toplinu u hladnim mjesecima, a Endurance model je od prvog lansiranja doživio veliki uspjeh, tako da je za ovu sezonu izdržljivost poboljšana, a dolaze i u novim bojama, materijalima i s toplom podstavom od šerlinga.

U nastavku smo izdvojili neke od svojih favorita, a novi modeli dostupni su u Paramount trgovinama i na webshopu.

VEZANE OBJAVE