Hotel smješten u najboljem dijelu Lisabona

Autor: Noon

Independente Príncipe Real jedno je od omiljenih mjesta za odsjesti u Lisabonu.

Ako proljeće namjeravate provesti u toplom i šarenom Lisabonu, otkrivamo vam mjesto koje je idealno strateški smješteno za istraživanje ovog grada, ali i jedno omiljeno turistima koji žele upoznavati nove ljude. Naime, Independente Príncipe Real, nalazi se između dva iznimno zanimljiva lisabonska kvarta – Chiao i Principe Real, zbog čega ćete uistinu uživati u arhitekturi i atmosferi. Radi se o hostelu koji ima i privatne apartmane, tako da je jedan dio nekako više namijenjen onima koji žele stvarati nove kontakte i družiti se, a drugi gostima koji ipak žele svoju privatnost.

Uređen je u povijesnoj zgradi u kojoj su napravljene minimalne izmjene i Independente Príncipe Real sada je već poznat kao cool mjesto za odsjesti. Jedan od razloga su dva njegova restorana, ali niz restorana te ponuda koja ga okružuje. Cijeli Principe Real iznimno je cool mjesto u kojem se mogu pronaći brojni tapas barovi i malo egzotičnija kuhinja, ali i concept dućani, dok je najpoznatija lisabonska shopping avenija, Avenida da Liberdade.

"

Uređen je u povijesnoj zgradi u kojoj su napravljene minimalne izmjene i sada je već poznat kao cool mjesto.

"

Independente Príncipe Real ustvari se ne naziva hotelom jer nema room service, kao ni mini bar u sobi, kao ni niz drugih usluga koje hoteli nude; poput teretane ili wellnessa. Tako da ako želite klasični hotelski tretman, ovo možda nije mjesto za vas. Ovdje je sve jako ležerno, većinom odsjedaju ljudi koji putuju sami, željni su novih iskustava i razgovora. Dojam je više kao da ste stigli u omiljeni kafić gdje su svi iznimno srdačni, no sami ćete otići po svoju šalicu kave ili čašu vina. Sve je jako opušteno.

Ima dva restorana, jedan u prizemlju, kao i rooftop bar/restoran koji je otvoren ljeti, a poznati su i privlačni svima koji se nađu u ovom dijelu Lisabona. Glavni razlog tome je upravo njihova opuštenost i ležerni pristup.

Ako volite pomalo hipsterski izgled interijera, koji koketira s retro detaljima koji datiraju daleko u povijest, onda će vam Independente Príncipe Real biti posebno šarmantan, a lokacija za fotografiranje imat ćete uistinu puno. Hotel/hostel kao da utjelovljuje sve što Lisabon uistinu jest – šaren, zavodljiv i pomalo divlji grad koji vas zaljubljuje na prvi pogled. Tako da je i ovo mjesto na koje se mnogi često vraćaju.

Za više informacija posjetite www.independente.eu.

VEZANE OBJAVE