Miris koji kupujemo za Valentinovo, a nosimo zauvijek

Foto: Noon Studio

Authentic Beauty Concept donosi posebno izdanje svojeg već prepoznatljivog mirisa za kosu i kožu – Eau de Toilette.

Miris se smatra jednim od najromantičnijih poklona jer je osjet njuha snažno povezan s emocijama i sjećanjima. A čista, svježa i elegantna cvjetna kreacija te bezvremenski dizajn bočice ukrašen elegantnom crnom mašnom predstavljaju savršeni poklon. Često miris povezujemo s određenom uspomenom i osobom, stoga je važno da taj miris bude što autentičniji. Kao što vrhovi prstiju imaju jedinstveni otisak, tako i tijelo ima vlastiti individualni, autentičan miris, a Authentic Beauty Concept EDT nije kreiran da bi prikrivao mirise, nego naglasio note koje vas čine ‘vama’. Upravo taj miris može kreirati nove uspomene.

U veljači, mjesecu kojeg vezujemo uz ljubav, romantiku i bajkovite trenutke u zagrljaju voljene osobe, Authentic Beauty Concept donosi posebno izdanje svojeg već prepoznatljivog mirisa za kosu i kožu – Eau de Toilette.

"

Authentic Beauty Concept EDT kreiran je kako bi naglasio note koje vas čine 'vama'.

"

Autentičnost je svakako ono što je najvažnije kod proizvoda, baš kao i transparentnost njegovog sadržaja. Authentic Beauty Concept Eau de Toilette je bez silikona, mineralnih ulja i parabena, a baš poput svih proizvoda ovog brenda imaj PETA certifikat i registriran je od strane The Vegan Society. Note prirodnih začina obogaćene su s aromom svježeg bijelog cvijeća te pamučne, puderaste ljubičice, no najviše se stapaju s vašim mirisom zbog čega pružaju posebno iskustvo nošenja. Miris je pakiran u 25% recikliranoj staklenoj bočici te klimatski neutralnoj kutiji, a kupovinom ovog proizvoda, Authentic Beauty Concept potpomaže rad dobrotvornog udruženja PlasticBank čiji je cilj prikupljanje i recikliranje plastičnog otpada iz oceana

Posebno izdanje Authentic Beauty Concept Eau de Toilette je dostupno u odabranim Authentic Beauty Concept partnerskim salonima i u web shopu HairShop.hr.

Osim mirisa, Authentic Beauty Concept donosi inovacije koje utječu na nov način brige o sebi. Stanje ‘novog normalnog’ sve je nagnalo da usporimo i promislimo o svojim individualnim potrebama kad je riječ o zdravlju i rutinama za njegu i ljepotu, a uz novu salonsku liniju proizvoda #mindfulexperience briga o sebi ne predstavlja samo puki trend, nego donosi posve novi način razmišljanja. Novi pravac autentične ljepote usmjeren je upravo na dobrobit i stvaranje trenutaka svjesnosti, kako o svojoj kosi, tako i o duhu i tijelu.

Pažljivost kreće od korijena, stoga najnoviji proizvodi donose salonima sve potrebno za pružanje usluga dubinskog detoxa, što je idealno napraviti početkom godine za svježi start i prevladavanje stresa. Nježno sredstvo za čišćenje bez mirisa (Bare Cleanser) sadrži spirulinu i pomaže u pročišćavanju osjetljivog vlasišta i kose pod stresom, stvarajući prirodnu barijeru. Pogodan je i za alergije, što potvrđuje certifikat Europskog centra za istraživanje alergija čime je Authentic Beauty Concept prvi brand na tržištu njege kose koji posjeduje ovaj certifikat.

"

Novi pravac autentične ljepote usmjeren na dobrobit i stvaranje trenutaka svjesnosti.

"

Posebna kombinacija proizvoda (Detoxifying Scalp Mud i Balancing Potion) koristi se za masažu glave koja stimulira protok krvi i osigurava brži oporavak vlasišta, dok proizvodi pružaju nježni detox kose i vlasišta, čiste pore i stvaraju balans. Za ovaj tretman osmišljen je poseban kist za miješanje od 100% bambusa, a u kombinaciji s ‘Memento’ uslugom doprinosi dobrobiti cijelog organizma tako što potiče cirkulaciju i otpušta stres.

Osim samih proizvoda, Authentic Beauty Concept osmislio je i tri posebna tretmana sukladno raspoloženju, vremenu i potrebama kose. Tu su kratki program (Express De-Stress) za pročišćavanje i umirenje, hidratizirajući (Keep it Balanced) te sveobuhvatni program (Rest & relax) za detox, njegu i opuštanje uz masažu.

Svi Authentic Beauty Concept proizvodi imaju PETA certifikat i registrirani su od strane The Vegan Society. Authentic Beauty Concept proizvodi izrađeni su korištenjem etičkih i održivih procesa proizvodnje, a ne sadrže silikone, sulfat surfaktanate, parabene, mineralna ulja i umjetne boje.

VEZANE OBJAVE