Noon favoriti za lijepu kosu ove jeseni i zime

Foto: Noon Studio

Authentic Beauty Concept proizvodi uz koje ćete ostvariti ono što želite sa svojom kosom.

Kosa može biti poprilično zahtjevna zimi, osim naravno ako je svaki tjedan ne tretirate kod frizera. Odavno su prošli dani kada smo se mogli osloniti na svega dva, tri proizvoda, a i ako želimo takav minimalistički pristup, onda proizvodi uistinu moraju ‘odraditi posao’.

Authentic Beauty Concept je svjetski brend koji je i u Hrvatskoj okupio svoju zajednicu, a u centar priče stavlja upravo autentičnu ljepotu, kao i osvješteno poslovanje, sigurne sastojke i ekologiju. Authentic Beauty Concept jedan je od brendova koje je odobrila i sama PETA, a njegovi proizvodi nemaju samo ulogu njege kose i savršenog stylinga već pozitivnog utjecaja na planet, kao i pozitivnog utjecanja na poimanje ljepote.

Upravo zato Noon i Authentic surađuju od samog početka, a ove jeseni, taman kada su nam se koža i kosa krenuli adaptirati na nove temperature, znamo koji su to ključni proizvodi koji će vam pomoći u tome i podržati vašu rutinu, njegu i kvalitetu kose te naravno, frizuru.

Kad se radi o hladnijim danima, neki od osnovnih izazova po pitanju kose na koje se želimo fokusirati su hidratacija, kako bi kosi pružili njegu i smanjili njenu reakciju na odjeću i okolnosti, poput elektriciteta. Zatim svakako dobar cleanser, koji će kosu očistiti od svakodnevnih vanjskih utjecaja, ali i proizvoda za stiliziranje i na kraju, učinkoviti proizvodi za stiliziranje koji će davati rezultate, ali i pridonositi kvaliteti kose. U našoj galeriji svi su na jednom mjestu, a klikom na ime proizvoda otkrijte gdje ih možete pronaći.

VEZANE OBJAVE