The Eye Patches novi je proizvod Augustinusa Badera

Foto: PR

Rezultati vidljivi već nakon dvadeset minuta.

Nije novost kako je Augustinus Bader proglašen najboljim skincareom na svijetu, a sada su iz laboratorija doktora i profesora Augustinusa Badera u LAB stigli The Eye Patches, njega za područje oko očiju nakon koje ništa više neće biti isto.

The Eye Patches prvenstveno sadrže revitalizirajući hidrogel koji hidratizira, posvjetljuje i zaglađuje područje oko očiju. Smanjuje vidljivost svih onih nedostataka koji nastaju zbog vanjskih agresora – tamnih krugova, otečenosti te finih linija i bora. Sve to omogućava poznata patentirana Augustinus Bader TFC8 tehnologija.

Radi se o otkriću doktora i profesora Badera koje je rezultiralo tehnologijom koja potiče samoobnavljanje stanica, na kojoj se baziraju svi Augustinus Bader proizvodi. Sadrži prirodne aminokiseline, vitamine i sintetizirane molekule koje su baza za kreiranje svakog proizvoda zahvaljujući kojoj se osnažuju formule koje rješavaju brojne nesavršenosti na koži – bore, hiperpigmentaciju, crvenilo, strije, celulit.

Formule Augustinusa Badera pogodne su za sve tipove kože, veganske su, bez GMO-a, glutena, iritanata, sintetičkih mirisa, parabena, sulfata, silikona, talka, parafina, mineralnog ulja i teških metala. TFC8 formula u novom proizvodu The Eye Patches sigurna je i nježna prema osjetljivoj koži oko očiju i posebno usmjerena na posvjetljivanje, zaglađivanje te obnavljanje dijela lica koje prvo primjećujemo.

Područje oko očiju najtanji je dio kože na licu zbog čega je posebno podložno oštećenjima, vidljivim linijama, borama i promjenama u boji kože. The Eye Patches lagane su i osvježavajuće teksture koja će doprinijeti svim nepravilnostima i proljepšati vaš pogled.

Razlog tome je niz ključnih sastojaka među kojima su niacinamid koji posvjetljuje i smanjuje tanke linije, alantoin koji smanjuje crvenilo i povećava sjaj kože, hijaluronska kiselina koja hidratizira, ali i podržava obnovu kože te fermentirani polisaharid koji duboko hidratizira i vraća koži njenu punoću.

Brenda Augustinus Bader svoju tehnologiju bazira na testiranjima, a testiranja proizvoda The Eye Patches pokazala su kako smanjuje tamne krugove za 42 posto, posvjetljuju područje oko očiju za čak 95 posto te smanjuju otečenost na tom dijelu lica za 25 posto.

Aplicirajte ih na čistu i suhu kožu tako da ih smjestite na područje ispod očiju. Rezultati vidljivi već nakon dvadeset minuta korištenja kada možete nastaviti sa svojom skincare rutinom ili spremanjem za izlazak.

The Eye Patches dostupni su u LAB-u Zagreb i Beogradu te na www.the-lab.hr!

VEZANE OBJAVE