Novi studio koji spaja pilates i skincare

Autor: Noon

U Branimirovoj ulici otvorio se Studio by Cosmel, zanimljiv koncept fitnessa, njege kože i zdravog lifestylea.

Volite li prirodne brendove s hrvatskim potpisom, nadamo se da niste zaobišli Cosmel Cosmetics. Ovaj skincare brend postoji već trideset godina, iza njega je obiteljski biznis te mama i kćer, Melita i Mira. Melita je diplomirana kemičarka koja je davne 1990. godine poželjela stvarati proizvode bez štetnih sastojaka i tako je nastao Cosmel, čija je misija omogućiti svima visokokvalitetnu organsku njegu kože.

Kako je Mira, osim što je preuzela obiteljski biznis, završila i Školu za klasični balet, upisala Kineziološki fakultet u Zagrebu te se kroz studij posvetila fitnessu – bilo je samo pitanje vremena kada će spojiti svoj dvije strasti u jedno. Tako je nastala ideja o Cosmel Studiju u kojem se spajaju tjelovježba (pilates) i njega kože, kao i promovira zdravi lifestyle. ”Studio By Cosmel spoj je tradicije, moje strasti prema pokretu i tjelovježbi te povezivanju i promociji brendova u koje vjerujem.”, objašnjava Mira.

Svi koji su pratili Cosmel do sada mogli su primjetiti online treninge Body By Cosmel iza kojih stoji upravo Mira. No, sada se oni mogu raditi i uživo, u multifunkcionalnom prostoru s predivnom energijom.

Treninzi se baziraju na pilates tehnici s niskim do srednjim intenzitetom te kardio treninzima uz srednjeg i visokog intenziteta, bez jakog opterećenja na zglobove. ”Cilj je osvijestiti, tonizirati i oblikovati tijelo na zdrav način.”, dodaje Mira

Studio trenutno nudi programe Pilatesa i Barrea za grupe od šest polaznica po treningu, a nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Branimirovoj ulici 55. Vježba se na sjajnim i većini poznatim Manduka prostirkama, a sve je osmišljeno kao koncept izdvajanja vremena za sebe jer prije ili nakon treninga klijenti će uživati u sokovima i zdravom snacku u lounge dijelu. Tu se nalazi i shop gdje možete kupiti Cosmel proizvode, ali i druge lifestyle brendove.

Za više informacija popratite @cosmelstudio.

VEZANE OBJAVE