Najljepše dioptrijske naočale u skandinavskom stilu

Foto: Orgreen Optics
Autor: Noon

Modeli čiji ćete dizajn obožavati iz sezone u sezonu.

Skandinavci uvijek čine razliku svojim naglaskom na precizne i jasne linije te kvalitetnu izradu. Njihov stil sinonim je za minimalističku, ali istovremeno i upečatljivu estetiku koja odavno osvaja i van nordijskih granica.

Tako su i njihove naočale, bilo sunčane ili dioptrijske, izbor kojem je teško odoljeti, zbog čega osobito volimo što je sve više skandinavskih brendova dostupno za isprobati i kupiti i kod nas. Osobito kada se radi o modnim dodacima poput naočala čija je kupnja ipak svojevrsni osobni proces izbora, od stila do osjećaja nošenja.

A volite li nenametljive, no opet cool i drugačije naočale, koje spajaju minimalistički dizajn, nosivost i boje, pravi je trenutak da upoznate ovaj danski brend. Njegova kolekcija upravo je stigla u poznatu zagrebačku optiku gdje će vam pomoći odabrati idealni novi model.

"

Dva desetljeća brenda koji spaja danski dizajn i japansku izradu.

"

Ručna izrada i minimalistički dizajn

Naočale brenda Orgreen Optics ručno se izrađuju u Japanu, zemlji poznatoj po tradicijskoj izradi i visokokvalitetnim materijalima. Sve je krenulo prije više od dva desetljeća kada su trojica prijatelja – Henrik Ørgreen, Gregers Fastrup i Sahra Lysell pokrenuli optički brend za naglašavanje kvalitete i bezvremenskog dizajna. Do dan danas Orgreen Optics pozicionirao se kao jedan od omiljenih brendova među obožavateljima skandinavskog stila, što potvrđuje i činjenica da brojne zvijezde, poput svjetski poznate besteseller autorice Mel Robbins, nose upravo njihove modele.

Modeli inspirirani umjetnošću i arhitekturom

Nova kolekcija koj nosi ime Imaginary Lines inspirirana je umjetnošću i arhitekturom, a osim toga reinterpretira japanski titanij vrhunske kvalitete donoseći njegovu najtanju, minimalističku ekspresiju. Kolorit koketira sa živopisnim i suptilnim nijansama dok se cijela kolekcija ističe funkcionalnošću u kombinaciji s atraktivnim oblicima.

U odabiru okvira koji će odgovarati vašem licu i stilu pomoći će vam Opto Centar tim. Tako možete, iz nove kolekcije, isprobati i Digital Love okvir koji je napravljen od visokokvalitetnog titana, model Harder koji oblikom asocira na dijamant ili Gertrude model čiji transparentni dizajnerski elementi osvojaju na prvu.

Orgreen Optics naočale iz nove Imaginary Lines kolekcije isprobajte u zagrebačkoj Opto Centar optici u Vlaškoj ulici 64, koja krajem godine slavi četrdeset godina postojanja, te koja je uz spomenuti danski brand na tržište uvela i dva nova španjolska: GIGI Studios i Woodys Eyewear.

VEZANE OBJAVE