Nova rezidencija s vinima inspirirana ženskom energijom

Autor: Noon

Novo mjesto gdje možete uživati u vinu, s pogledom na netaknutu prirodu.

Wine Residence Kerman je mjesto gdje priroda i vino idu ruku pod ruku, stvarajući autentično iskustvo. Iza nje stoji obitelj Kerman koja je nakon godina posvećenih proizvodnji izvanrednih vina, proširila svoju ponudu u mjesto za uživanje i odmor. Tako je nastao Wine residence Kerman koja pruža priliku za potpuno uranjanje u prirodu, dok uživate u njihovim vrhunskim vinima.

Pozicionirana je na idiličnom brežuljku u pitoresknom Međimurju. Sa svojim pogledom na prostrane vinograde i šumovite pejzaže, ovaj smještaj nudi iskustvo za sve one koji žude za mirnom i opuštajućom oazom u prirodi. Za ljubitelje vina posjet vinariji je dio svakog obilaska destinacije, a sada se možete i probuditi se okruženi vinogradima, te naučiti nešto o tehnikama proizvodnje vina ili jednostavno uživati u okusima upravo tamo gdje ona nastaju

 

 

Sve su sobe su moderno opremljene, imaju privatne kupaonice i pristup zajedničkoj kuhinji te blagovaonici, dok će vas dočekati doručak s proizvodima lokalnih OPG-ova. Iza Wine Residence Kerman  stoje mama i kćer zbog čega cijela priča o vinima, kao i smještaju ima divnu žensku energiju. Tako da si svakako posvetite vikend, sebi i svojim prijateljicama, i uživajte u odmoru koji sa sobom nosi i nedovoljno istraženo gastro iskustvo Međimurja.


Više informacija pronađite na www.vino-kerman.com.

VEZANE OBJAVE