Zagrebačka dizajnerica nakita za jesen najavljuje ‘layering’

Nova kolekcija nakita Ive Viljevac.

Svaka sezona u modnom smislu obilježena je novitetima, a modna slagalica koju slaže Iva Viljevac obilježavaju trendovi za ovu jesen i zimu.

Zagrebačka dizajnerica nakita pripremila je kolekciju kojom prevladava minimalistički dizajn, diskretni ukrasi i slojevitost. U međusobnom kombiniranju doživljavaju procvat i vode na potpuno novo putovanje u dizajnu nakita. ”I ove sezone želimo se osjećati ugodno u odjeći koju nosimo, ali i uz ležernu odjeću uz pomoć nakita sada možemo postići sjajan look, izgledati drugačije i zablistati. Najoriginalniji look postići će djevojke koje hrabrim odabirom jednostavnog nakita ostavljaju snažan dojam i njime u fokus stave svoj karakter“, komentirala je dizajnerica.

 

U kolekciji za ovu jesen i zimu ističe se koraljni set sačinjen od ogrlice, narukvice i prstena koji izgleda neodoljivo kada se nosi zajedno, ali i samo jedan od tih komada napravit će ozbiljnu promjenu u jednostavnim modnim kombinacijama zbog materijala koji nikada ne nudi istu nijansu crvene boje, i minimalističkog dizajna koji suptilno naglašava odjeću koju nosite.

Još jedan trend neizostavan je ‘layering’, a opuštene i jednostavne odjevne kombinacije idealna su podloga za ovakvo kombiniranje nakita. „Srebro je doživjelo veliki povratak, međutim zlatna je i dalje mnogima favorit. Sada jednostavno kombinirajte i jedno i drugo. Pletene Twist ogrlice prekrasno se slažu s decentnim lančićima iz prethodnih kolekcija, kao što nježan Initial prsten nadopunjuje prethodne kolekcije prstenja. ”A kod nizanja narukvica i prstena pravila više ne postoje, jer s nakitom jednostavnog dizajna ne postoji strah od pretjerivanja“, dodaje Iva.

Nova kolekcija dizajnerice najdelikatnijih modnih detalja u Hrvatskoj dovoljno je raznovrsna da u potpunosti ugodi svima koji žele pratiti neki od ovih savjeta, ali i onima koji samostalno stvaraju svoj look, jer je ponuda nakita bogatija nego ikad. Dućani na dvije lokacije, u Dežmanovoj 4 i u City Centeru one West pripremljeni su za sve vaše potrebe i ideje ove sezone, a na web stranici ivaviljevac.com možete pogledati kompletnu ponudu i iz udobnosti svog doma osmisliti i naručiti svoju kombinaciju nakita.

VEZANE OBJAVE