U Hrvatsku je stigao jedan od vodećih francuskih brendova

Foto: PR / @talika_paris
Autor: Noon

Svakih se 30 sekundi proda jedan proizvod u više od 60 zemalja svijeta.

Iako ponekad mislimo da su sve tajne već otkrivene, Talika je brend koji podsjeća kako je priroda najbolji saveznik. Revolucionarni pristup Talike potpuno je novi koncept ljepote koji spaja najbolje od prirode s inovativnim formulama, pritom koristeći najnovije tehnologije, klinička ispitivanja i dermatološka iskustva. 

Ovo je jedan od vodećih francuskih brendova 75-godišnje tradicije, a stigao je na hrvatsko tržište. Ima potpuno novi koncept ljepote koji spaja najbolje od prirode s inovativnim formulama, pritom koristeći najnovije tehnologije, klinička ispitivanja i dermatološka iskustva. Talika je sinonim za vrhunsku njegu područja oko očiju, čiji su proizvodi prepoznati diljem svijeta, a od ove ćemo jeseni imati priliku iskusiti čaroliju kultnih Talikinih proizvoda i na hrvatskom tržištu.

Kreativan proces Talike temelji se na crpljenju svjetskih tradicija mudrosti, ali i na vrhunskoj tehnologiji. Priča o ovom brendu dubokih korijena seže još u 1948. godinu zahvaljujući učinkovitosti balzama na biljnoj bazi koji je formulirala francuska medicinska sestra. Njezin je cilj bio pomoći osobama s opeklinama u području oko očiju, a rezultat je bio balzam koji nije samo njegovao kožu oko očiju već i poticao rast trepavica. Bio je ovo tek prvi korak u stvaranju revolucionarnih proizvoda za njegu očiju koji su Taliku proslavili diljem svijeta.

Talika je sinonim za visoki postotak prirodnih sastojaka (više od 90 %) u svim proizvodima. Posvećenost okolišu očituje se u optimalnim prirodnim formulama bez kontroverznih tvari, ekološki dizajniranom pakiranju koje kombinira viziju prirodnih i inovativnih proizvoda za kojeg je zaslužan nasljednik brenda Talika Alexis de Brosses, te intenzivnim suradnjama s organizacijama poput EarthWakea – francuske udruge koja pretvara plastični otpad u izvor energije. Talika je proizvedena u Francuskoj, a bogati asortiman se i skladišti u ovoj zemlji.

Najbolji primjer Talikine jedinstvenosti koji je promijenio pravila igre u svijetu ljepote je Lipocils Expert, legendarna njega za rast trepavica. Revolucionarna formula Lipocils Experta temelji se na botaničkom kompleksu pet prirodnih biljaka koja jača i potiče rast trepavica i obrva. Trepavice postaju 5,5 milimetara duže, 50 % više pigmentirane i uvinute. Lipocils Expert prepoznale su žene diljem svijeta i zvijezde poput Jennifer Aniston i uključile ga u svoju skincare rutinu. O tome najbolje svjedoči podatak da se svakih 30 sekundi proda jedan proizvod u više od 60 zemalja svijeta, na gotovo 15 tisuća prodajnih mjesta.

Talika je stvorila kategoriju za njegu područja oko očiju, trepavica i obrva još u svojim začetcima, a danas se mogu pohvaliti cijelom paletom vrhunskih proizvoda. Eye Therapy Patch jedan je od njih. Ovi jastučići za tamne krugove ispod očiju nude nevjerojatno trostruko djelovanje – vidljivo zaglađuju i popunjavaju bore oko očiju u samo 30 minuta, smanjuju vidljivost tamnih krugova i natečenost te vlaže i restrukturiraju kožu.

Uz vrhunske proizvode, Talika postaje sinonim za inovacije u području kozmetičke dermatologije. Njihovi revolucionarni uređaji donose svjetlosnu terapiju u svakodnevnu rutinu njege.

Za dodatne informacije o Talikinim vrhunskim proizvodima posjetite službenu stranicu brenda ili potražite Talika proizvode u odabranim ljekarnama diljem Hrvatske.

VEZANE OBJAVE