Sisterhood kampanja brenda Answear.LAB

Autor: Noon

Nova kampanja povodom Dana žena donosi statement dizajn i poruku za sve žene.

Answear.LAB, vlastiti brend online trgovine Answear, u novoj limitiranoj kolekciji Sisterhood Treasure otkrio je izuzetnu ljepotu sestrinstva. Ovaj put, brend se fokusira na izražavanje osjećaja povezanosti i podrške među ženama, koji proizlaze ne samo iz obiteljskog srodstva, već i iz prijateljstva i sličnih iskustava.

Simbol sestrinstva je amarilis, cvijet koji reprezentira ženski ponos, odlučnost i ljepotu. Ovo nije prvi put da Answear.LAB naglašava važna pitanja za žene uključujući poznate ličnosti koje su inspiracija za ostale. Nepromjenjive vrijednosti brenda su jednakost, empatija, prihvaćanje raznolikosti i međusobno poštovanje.

“Želimo da se žene osjećaju snažno i lijepo noseći Answear.LAB komade, a istovremeno ih potičemo da grade zajedničke odnose temeljene na povjerenju i razumijevanju”, izjavila je Sandra Gašparić, country managerica za Answear u Hrvatskoj i Sloveniji.

Sisterhood Treasure kolekcija nudi svim ženama modnu interpretaciju najnovijih trendova i inspirirajuću viziju snažnog sestrinstva. Od vječne elegancije do modernog romantizma, žene se u ovoj kolekciji odlikuju ne samo upečatljivim stilom, već i snagom koja proizlazi iz osjećaja zajedništva u grupi žena koje podupiru jedna drugu.

“Kolekcija predstavlja minimalističke i moderne forme s elementima skandinavskog stila, koji su istovremeno ženstveni i romantični. Bež i siva boja kombinirane su s odvažnom crvenom. Neutralne i bijele nijanse, povezane s dolaskom proljeća, odražavaju raznolikost i dubinu ženstvenosti”, rekla je Sylwia Jaskulska, glavna dizajnerica Answear.LABa.

Estetiku Answear.LAB kolekcije nadopunjuju cvjetni i geometrijski motivi, dok strukture i teksture materijala poput šifona, resa i 3D cvjetova daju strukturu koju je teško ignorirati.

Prvi put u svojoj povijesti, Answear.LAB predstavlja i kolekciju ručno rađenog nakita, a simbolike tri glavna prirodna kamena prikazuju ideju kolekcije. Crni turmalin označava snagu i zaštitu, crveni granat hrabrost i nadu, a gorski kristal jača i stabilizira energiju.

Sisterhood Treasure kolekcija dostupna je ekskluzivno na web-stranici.

VEZANE OBJAVE