Simona Antonović pokreće školu za vizažiste

Foto: Intstagram @simonaantonovic / Mare Milin

Simona Antonović predstavlja dugoiščekivani projekt ‘Simona Antonović Make up School’.

Uspješna karijera koja kontinuirano traje više od dvadeset godina, te brojne zadovoljne klijentice učinile su Simonu Antonović našom vodećom make up artisticom, poznatom i izvan granica Hrvatske. U proljeće 2023. godine javnosti predstavlja dugoiščekivani projekt ‘Simona Antonović Make up School’.

Simona Antonović radila je na Paris Fashion Weeku u timovima slavnih make-up umjetnika Pat McGrath i Peter Philipsa koji su kreirali make-up lookove za revije Givenchyja, Louis Vuittona, Lanvina, Galliana i Dries van Notena. Potpisala je make-up bajke na stranicama Voguea, Harper’s Baazara, GloriaGlam, Ellea, Cosmopolitana, InStylea, Grazije, Glamoura, Storybooka, Dive, Sense. Surađuje s etabliranim modnim i beauty fotografima te je omiljena make-up artistica brojnih poznatih osoba. Dobitnica je čak dvije prestižne Elle Style Awards – za najbolju umjetnicu make-upa i za najbolji modni editorijal.

”Učiti, nadahnjivati i poticati polaznike da ostvare ciljeve i ispune svoje snove osnovna je premisa zbog koje sam se u potpunosti posvetila svojoj školi make-upa. Prenijeti vlastito iskustvo, podijeliti godinama stjecano znanje i odgovoriti na znatiželjne upite budućih kolega make-up artista pokretač je svega.”, otkriva Simona govoreći o novom projektu.

‘Simona Antonović Make up School’ koncipiran je isključivo iz njezina dugogodišnjeg iskustva. Dvotjedna pop-up škola za manje grupe održat će se na četiri različite lokacije u ovoj godini, a počinje u Zagrebu i nastavlja se u Splitu. Polaznice i polaznici Simonine pop-up make up škole imat će jedinstvenu priliku usavršiti se u području make-upa i tijekom škole raditi s vrhunskim make-up brendovima kao što su Estée Lauder, M.A.C Cosmetics, Bobbi Brown, Tom Ford, Shiseido, Elizabeth Arden, Clinique, Clarins, Max Factor i Real Techniques, a za njegu kože tijekom škole koristit će Eucerin njegu kože i tijela. Sve polaznike očekuje ekskluzivna pogodnosti za kupovinu make-up i skincare proizvoda u Fabu Spot parfumerijama i web shopu što ne nudi niti jedna druga make-up škola kod nas.

U dvotjednom programu kao gosti predavači Simoni će se pridružiti i drugi renomirani stručnjaci u svojim područjima – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci i mnogi drugi, te će na taj način priča o ljepoti koju će Simona Antonović ispričati kroz svoj sveobuhvatan program biti potpuna.

Otkrivati čari make-upa i prenositi znanje koje je stekla kao renomirani domaći i svjetski make-up artist, Simona Antonović započet će u Zagrebu, 20. ožujka 2023. godine u prostorijama WespaSpaces na adresi Heinzlova ulica 60. Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internet stranici škole na ovom linku. I nakon popunjenja prve škole prijave na web stranici ostat će otvorene za sve zainteresirane tijekom cijele godine.

VEZANE OBJAVE