Knjiga autorice Rising Woman izdana je na hrvatskom jeziku

Autor: Noon

Rising Woman ime je koje mnoge žene znaju s Instagrama.

Ako ste umorni od zapinjanja o stalno iste prepreke u ljubavi, od privlačenja emocionalno nedostupnih partnera ili onih koji nisu dobri za vas te ponavljanja obrazaca čiji je ishod gotovo uvijek patnja i bol, to ne znači da nešto nije u redu s vama ili da niste dovoljno dobri. Možda ste jednostavno negdje putem naučili žrtvovati sebe da bi vas drugi voljeli.

Autorica novog bestselera “Postanite ono što jeste” je Sheleana Aiyana, osnivačica Rising Woman, rastuće zajednice koja okuplja više od 3 milijuna žena diljem svijeta. Njezino iskustvo u vođenju parova, naslijeđenim obiteljskim traumama, obiteljskim sustavima, svjesnim odnosima i somatskom iscjeljenju oblikuju njezin holistički pristup promatranju veza kao duhovnog puta.

Ona je i voditeljica iscjeliteljskog programa Becoming the One, koji se temelji na ostvarivanju individualne cjelovitosti i produbljivanju odnosa sa samim sobom, mirenju s vlastitom prošlošću te holističkoj i duhovnoj edukaciji kojoj je cilj razvijati ljubav prema sebi i drugima kao kvalitetan temelj za buduće veze. Dosad je radila s više od 30.000 polaznika iz 146 zemalja. 

Iako je želja za ljubavlju usađena u srž našeg bića, prije nego što izgradimo ispunjavajuće veze s drugima, moramo naučiti prihvatiti sami sebe. Postati ono što jesmo znači prepoznati vlastitu snagu, izražavati autentičnost te poštovati vlastitu istinu.

Nova knjiga pruža nam uvid u važnost prihvaćanja traume, tuge i gubitka. Priprema nas da doživimo pravi unutrašnji mir i unaprijeđeno samopoštovanje

Knjiga nam otkriva tajne transformacije u vezama i savjetuje kako prekinuti destruktivne cikluse te pronaći istinsku ljubav prema sebi. Prikazuje da ostvarenje snova i skladni odnosi proizlaze iz prihvaćanja sebe te iscjeljenja rana koje mogu potaknuti privlačenje nedostupne ljubavi ili prekomjerno davanje u vezama koje nam ne koriste.

Ona nas vodi na unutarnje putovanje prema iscjeljenju obrazaca u vezama i, što je najvažnije, povratak kontrole nad vlastitim životom.

 

Sheleana Aiyana izlaže nam smjernice:

  • za promjenu naučenih obrazaca ponašanja u odnosima
  • za preispitivanje svojih temeljnih uvjerenja o ljubavi
  • za prepoznavanje znakova upozorenja u vezama
  • za upoznavanje svojih želja, temeljnih vrijednosti i granica
  • za izgradnju svjesne veze i ostvarivanje autentičnosti u odnosima.

 

Uz to, otkriva i kako produbiti odnos sa samim sobom, kako se umiriti kad nešto u vama potakne snažnu negativnu reakciju te kako se pomiriti s prošlošću pritom otvarajući put prema zdravoj i svjesnoj ljubavi. Želja za ljubavlju duboko je usađena u samu esenciju našeg bića, no prije nego što smo u stanju graditi ispunjavajuće veze s drugima, moramo naučiti prihvatiti same sebe.

 

“Ovo je knjiga o odabiru sebe. Podsjetnik je da imamo moć odabrati ono što je najbolje za nas i prepoznati da ljubav dolazi u različitim oblicima. Iz zdravog odnosa prema sebi proizlaze sve druge ljubavi koje se nadamo doživjeti – duboka prijateljstva, snažne obiteljske veze, strast prema poslu i romantična ljubav”, istaknula je Sheleana Aiyana.

Knjiga je dostupna u knjižarama i za narudžbu preko web stranice izdavača, Stilus knjige.

 

 

VEZANE OBJAVE