Pred nama su prvi proljetni vikendi za opuštanje

Foto: Matej Paluh
Autor: Noon

Najpoznatije mjesto u Istri za sve one koji trebaju malo “pročistiti” glavu i nagraditi se.

U srcu netaknutog krajolika zapadne Istre, daleko od vreve svakodnevnog života, nalazi se Meneghetti Hotel & Vinarija, koji s nestrpljenjem očekuje proljeće kako bi otvorio svoja vrata na dan koji simbolizira obnovu i novi početak – 22. ožujka.

Meneghetti hotel, dragulj u kruni mreže Relais & Chateaux luksuznih hotela i restorana, simbolizira jedinstveni spoj prirode i skladne gostoljubivosti, a nudi utočište u kojem se luksuz susreće s istarskom tradicijom.

Već više dva desetljeća, Meneghetti postavlja visoke standarde u svijetu gostoprimstva. Rezidencije i vile predstavljaju vrhunac privatnosti i opuštanja, nudeći savršeno utočište za one koji žude za mirnom oazom daleko od svakodnevnog stresa. Svaka smještajna jedinica pažljivo je dizajnirana kako bi gostima osigurala potpunu intimnost i prepuštanje užitku mira i tišine, dok ih okolna priroda budi i osvježava svim svojim čarima.

Na vama ostaje samo da se prepustite uživanju u idiličnom okruženju, među vinogradima, maslinicima, organskim vrtom i na privatnoj plaži.

Vinarija Meneghetti otvorila je svoja vrata još u veljači i idealno je mjesto za proljetni izlet. Vinarija i kušaona odvojene su od samog resorta no otvorene su za posjete svaki dan. Ljubitelji vina ovdje mogu doći uživati u čaši vina i autentičnim zalogajima, a za one koji žele znati više, nude se i razni vođeni programi kušanja vina i maslinova ulja.

U srcu iskustva Meneghetti nalazi se ugledni restoran, koji dolazi s Michelinovom preporukom i gdje se svaki obrok pretvara u kulinarsku simfoniju za koju je zaslužan chef Damir Pejčinović. Njegov jelovnik odražava strast prema kulinarskoj izvrsnosti i kreativnosti, a spaja tradicionalne okuse s modernim interpretacijama. Uz vrhunska vina Meneghetti, svaki zalogaj postaje oda bogatstvu i raznolikosti istarske kuhinje.

Uskrs u Meneghetti stilu

Kako bi otvaranje sezone obilježili u Meneghetti stilu, iz hotela šalju pozivnicu za proslavu proljeća kroz posebno osmišljene pakete posebnih ponuda. Od blagog jutra uz bogatstvo istarskih okusa, preko mirnih popodneva u spa centru, do istraživanja vinogradarskih puteva biciklom, svaki je aspekt boravka osmišljen da vas odvede na posebno putovanje.

Više o posebnim paketima Meneghettija s popustom za nadolazeće dane saznajte na linkovima o njihovim proljetnim i uskršnjim paketima.

VEZANE OBJAVE