Ponovno se mogu naručiti Marinski Sip’N’Go šalice

Foto: Marinski
Autor: PR

Uživanje u kavi ide ruku pod ruku i s omiljenom ‘to go’ šalicom.

Malo tko do sada nije čuo za Marinu Marinski, poznatu umjetnicu kroz čije ruke, uz suprugovu pomoć i onu užeg tima, svaki dan i cijeli dan prolaze i stvaraju se maštovita keramička umjetnička djela. Keramika i priroda su Marinina vječna inspiracija, a njene kreacije veselih šarenih boja i elegantnog dizajna su kvalitetan statement komad koji morate imati, barem jednog u kolekciji.

Ljubav prema stvaranju, prirodnim i održivim materijalima, ručnom radu i oslikavanju vidi se iz njenih radova, koji sada uključuju bogati izbor ponude proizvoda. Od šalica za espresso, macchiato, cappuccino ili kavu s mlijekom, naravno u različitim dimenzijama, pa do broševa, naušnica, ogrlica, prstenja, odjeće, vaza i zdjela.

Ručno rađene putne keramičke šalice s dizajnerskim potpisom su ujedno i unikat sam po sebi, jer su moguće neznatne razlike u crtežu, boji i obliku svake šalice. To i je čar ručnog rada.

Već prepoznatljivog efekta vodenih boja s naglašenim zlatnim detaljima, ove Marinski Sip’N’Go šalice imaju dodatak – održivi silikonski poklopac za ne prolijevanje tekućine i nošenje šalice dok ste na putu, u autu ili šetnji. Sigurni smo i da će dulje održavati toplinu vašeg omiljenog napitka. Elegantnog i nježnog izgleda, veličine 2 dcl, dolaze u dimenzijama  8,7 cm visine i 7,6 cm promjera.

Savjetuje se da ih perete ručno, a ne u perilici posuđa, kako bi što dulje zadržale lijep izgled.

VEZANE OBJAVE