Otvorena je nova poliklinika dr. Ivane Manole

Poliklinika Manola je preselila je na jednu od najatraktivnijih lokacija u samom srcu Zagreba.

Koža je naš najveći i najranjiviji organ koji zahtijeva posebnu pažnju i brigu, a očuvanje zdravlja kože trebalo bi biti na vrhu naše liste prioriteta. Koža je prva linija obrane između našeg tijela i vanjskih čimbenika te se upravo na njoj najviše odražava naše ukupno zdravlje. U potrazi za tajnom zdrave i njegovane kože, istražili smo dermatološke usluge i tretmane koje nudi Poliklinika Manola – specijalizirana poliklinika za dermatologiju, kardiologiju, podologiju i kozmetologiju.

Vlasnica Poliklinike je prim. dr. sc. Ivana Manola, dr. med, s dugogodišnjim iskustvom i holističkim pristupom u liječenju svojih pacijenata. Prije nekoliko mjeseci, Poliklinika Manola je preselila u novi i suvremeniji prostor u Park Kneževa, na jednu od najatraktivnijih lokacija u samom srcu Zagreba. Od sada je još dostupnija svim svojim pacijentima, ali i onima koji još uvijek traže svoju zdravstvenu oazu sa uslugom savjetovanja, preventivnih pregleda, tretmana, estetskih zahvata i njege nakon tretmana.

Koristeći vrhunsku medicinsku opremu i tehnologiju, stručni tim Poliklinike Manola posvećen je pružanju temeljite dermatološke njege, a besprijekorna usluga i sveobuhvatna podrška temeljna je filozofija njihovog poslovanja. Svaki pacijent tretira se individualno, s posebnom pažnjom na postavljanje precizne dijagnoze i pružanje vrhunske terapije u skladu s najnovijim dostignućima medicine. U Poliklinici Manola, pacijenti se osjećaju sigurno i dobrodošlo, a njihovi stručnjaci su u svakom trenutku dostupni kako bi vas informirali o svemu što vas zanima.

Svaki tretman se sastoji od detaljnog pregleda, nakon kojeg slijede precizna dijagnostika i odgovarajuća terapija koja je u potpunosti prilagođena vašim potrebama. Dermatološki stručnjaci Poliklinike bave se brojnim problemima iz opće i estetske dermatologije, uključujući i dermatološke bolesti koje se pojavljuju kod djece. Riječ o liječenju akni, bolesti vlasišta i noktiju, različitih vrsta dermatitisa, psorijaze i infekcija kože, a u posebnom fokusu su madeži i pigmentirane promjene.

Tako u Poliklinici Manola, između ostaloga, možete obaviti trihoskopiju, mikološku analizu, bakteriološke briseve i patohistološke pretrage. Vrhunski i iskusni stručnjaci, pružit će vam u terapiji sve mogućnosti suvremene dermatologije, ukazati na izvor vaših problema, pomoći vam da naučite kako ih spriječiti te na kraju, kako riješiti svoj problem.

U Poliklinici Manola, zdravlje i kvaliteta kože uvijek je na prvom mjestu, a tek onda na red dolaze minimalno invazivne estetske intervencije koje pomažu poboljšati izgled kože. Visokoučinkoviti i sigurni tretmani koje možete obaviti u Poliklinici Manola uključuju: dermapen, skinpen, hydrafacial, PRP, skinbooster, restylane filer i mezoterapiju. Rezultat je svježa, nahranjena i mladolika koža kojoj svi težimo, a koja će vas ostaviti zadovoljnima i utjecati na vaše samopouzdanje.

S obzirom na to kako je koža izložena kontinuiranim promjenama, sezonskim i godišnjim faktorima, važno je osvijestiti da nije dovoljno brinuti o koži samo u određeno vrijeme. Potrebno je razviti i održavati svakodnevnu rutinu njege kože i odlaziti na redovite dermatološke preglede. Dobra vijest je da nikada nije kasno početi pravilno brinuti za zdravlje vaše kože jer zdravlje nije samo genetika, zdravlje je i odluka.

Detaljne informacije o dermatološkim, ali i ostalim uslugama koje su dostupne u Poliklinici Manola možete provjeriti na njihovoj web stranici, a kako biste ostali u toku sa svim novostima i aktualnostima, zapratite njihov Instagram profil.

VEZANE OBJAVE