Odličan brend People Like Us ima novu kolekciju

Nova capsule kolekcija od mohair vune i svile u kojoj možete gdje god poželite.

Znate one odjevne komade koji izgledaju dobro sezonama, uvijek ih želite iznova odjenuti na sebe i možete se osloniti na njihov dizajn i kvalitetu u niz prigoda – takav je ‘People Like Us’, brend koji je osvojio regiju zahvaljujući Sandri Draganov koja od samog početka promovira jedan opušteni, ali cool i profinjeni stil. Krojeve koji slave nesputanost i dobar osjećaj kod svake žene.

”Novi modeli nastali su iz ideje da se osjećamo opušteno i ”stylish” u zimskim danima, zato sam kreirala People Like Us capsule kolekciju u kojoj ćete moći biti kod kuće, kao outfit za retreat gdje svjesno uživate u svom unutarnjem svijetu žene, na privatnim partijima, ali i žuriti gradom za obavezama koje imate u prosincu. Na kraju dana, možete spojiti vuneni komad sa svilenim hlačama i navečer otići na druženje.”, opisuje Sandra.

Upravo to već dugo i obožavamo kod ovog brenda, mogućnost da njegove komade kombiniramo u slojevima te u njima apsolutno uživamo. U ovoj kolekciji Sandri je posebno kao inspiracija poslužio ”chalet style”, stil koji poznajemo kao način odijevanja na dugim zimskim vikendima uz kamin ili u planinama u sky resortima.

”Željela sam ove zime kao bazu staviti boju vanilije jer se radi o vječnoj nijansi koja uvijek zove na profinjeni luksuz, osobito u nekim intimnim, cozy trenucima. Zimi smo obično navikli nositi tamne boje, a mislim da će ženama u našoj regiji baš odgovarati jedan svijetliji, suptilniji look, za odmak od gradskog sivila i klasične crne na koju prečesto oslanjamo.”, dodaje Sandra.

Kada bi kreirali savršen People Like Us styling, krenuli bi od savršeno skrojenih hlača širokih nogavica u boji vanilije koji bi upotpunili sa sada već popularnim sweater modelom ili svilenim kimonom; ako se želimo osjećati još ženstvenije i posebnije. Za sam kraj tu je prepoznatljiva People Like Us kimono jakna koja ove sezone dolazi u tri nove verzije: u navy, vanilla i shadow grey boji. Izrađene su od iznimno tople mohair vune, s podstavom od svile, tako da se možete osloniti na njih i u hladnijim danima. Kao detalj i ovim se capsule komadima provlači zlatna nit, kao podsjetnik na misao iza svih Sandrinih modela, a to je ”I am a light of my soul”.

People Like Us sada je već okupio uistinu divnu zajednicu žena koje je spojila Sandrina estetika, žena koje ne oslanjaju izgradnju svog osobnog stila na trendove već na vječne komade, kvalitetu i onaj ‘nonšalantni’ look koji u prvi plan stavlja njihovu osobnost.

Priključite se i vi People Like Us pokretu i istražite novu kolekciju na www.peoplelikeuscommunity.com te na Instagram profilu @peoplelikeus.community.

creative and art direction: Sandra Draganov, People Like U

organizacija: Milica Pesterac 

photography: Senja Vild

model: Andrea Vujovic 

make up: Anastasija Poznanovic 

hair stylist: Vasilisa Maljm 

VEZANE OBJAVE