Obožavatelji Nashi brenda za kosu dobili su svoju oazu

Nashi nije nepoznato ime na našem tržištu, a sada je dobio i svoju frizersku oazu.

Odlazak frizeru uvijek je bio više ritual nego obaveza, a u frizerski salon danas ne odlazimo samo po frizuru, nego potpunu njegu kose i kože te savjete i edukacije o tretmanima. Nerijetko vlastitog frizera pitamo i za savjet o proizvodima kojima ćemo njegovati kosu u vlastitoj kupaoni.

Uz sve to, danas se u salonima zadržavamo i po nekoliko sati te su udobnost, atmosfera i ugođaj frizerskog salona jednako važni kao stručnost i profesionalnost frizera. Upravo takvo mjesto, uređeno u talijanskom stilu, decentno i elegantno, ovih je dana otvorilo svoja vrata u središtu Zagreba na adresi Ilica 60.

 

Prvi u Zagrebu, PRIMEvision – Nashi Argan Store in store salon ponudit će svim posjetiteljima puno više od frizure – ovo je prvi frizerski salon čiji prostor čini cjelinu s prodajnim dijelom u kojem će svi moći kupiti svoje omiljene Nashi Argan proizvode. I dok smo dosad uglavnom u odabranim Nashi salon partnerima mogli kupiti samo ograničeni raspon proizvoda, u ovom premium salonu bit će dostupan raspon proizvoda poznatog talijanskog brenda za njegu kose, kože ali i doma.

Ono po čemu svi pamte ove proizvode, koji su 100 % proizvedene u Italiji, je specifičan slatkasto-gorki miris argana, koji je toliko omiljen i jedinstven da je dobio i svoju liniju mirisa. Osim frizure, svojoj kosi, jednako kao i koži ili svom domu želite podariti i neodoljiv i ugodan miris jer to je, kažu istraživanja, sjećanje koje se najduže pamti. PRIMEvision salon na novoj adresi ponudit će svim svojim posjetiteljima neodoljivo mirisno iskustvo, pravu malu oazu mira, opuštanja i odmora uz nepogrešiv styling frizure za čije kreativno vodstvo je zadužen talentirani Ivan Pervan i cijeli tim frizera.

„Znamo da je danas odlazak na frizuru postao naš mali wellness i bijeg od užurbanog ritma svakodnevice i zato nam je izuzetno važno da našim klijenticama i klijentima pružimo jedinstven ugođaj i ambijent. Želimo da se osjećaju ugodno i da ovo bude njihova mala oaza mira i ljepote, te da sa sobom ponesu prepoznatljiv Nashi good feel“, izjavili su vlasnici salona i Nashi Argan store in store projekta, Robert i Marina Benčić povodom otvorenja.

U njihovom salonu posebno su traženi Filler Therapy i Deep infusion tretmani koji pružaju trenutne rezultate za lijepu i sjajnu kosu te originalni NASHI professional 3D boje za kosu koje privlače svjetlost te je raspršuju po kosi stvarajući poseban 3D efekt. Uz neizostavne trendove, lijepa, zdrava i njegovana kosa, nikad ne izlazi iz mode.

Vlasnicima je pri uređenju prostora bilo jako važno imati puno prirodnog svjetla te biljaka jer se brand svrstava u prirodnu kozmetiku te se  temelji na načelima održivosti i brige za okoliš. Poštujući holistički pristup lijepom i uravnoteženom življenju, briga o sebi uključuje i brigu o okolišu te se u proizvodnji cijele linije kozmetike koristi energija iz obnovljivih izvora, a pakirani su ekološki prihvatljivo u ambalaži koja se može reciklirati, s minimalnim štetnim učinkom na okoliš. Svaki detalj u novom salonu promišljen je kako bi se posjetitelji što ugodnije osjećali u prostoru u kojem će sasvim sigurno doći po svoj trenutak mira u središtu užurbanog grada.

VEZANE OBJAVE