Novi dizajnerski showroom u gradu: Marija Kulušić

Foto: Aleksandar Selak
Autor: Noon

Nadomak Martićeve ulice svoj novi showroom otvorila je genijalna Marija Kulušić.

Na adresi Laginjina 6 nalazi se nova omiljena destinacija ljubitelja inovativnog i promišljenog domaćeg dizajna. U neposrednom kontaktu s dizajnerskom žilom kucavicom, Martićevom ulicom, odjeća Marije Kulusic pronašla je svoj novi dom. Na adresi Laginjina 6 od sad će sve ljubiteljice Marijinog dizajna moći razgledati aktualne kolekcije.

“Potraga je trajala zaista dugo. Ali, znala sam što želim, u kakvom prostoru zamišljam svoje kreacije i tražila sam ga dok ga nisam i pronašla”, priča dizajnerica. Dvije prostrane prostorije starog zagrebačkog stana sada će postati dijelom kreativne igre koju podrazumijeva dizajnerski proces. Premještajući elemente i dodavajući nove komade u showroomu, Marija će na, sebi svojstven, suptilan način svim zainteresiranim posjetiocima pružiti direktan uvid u svijet svoje imaginacije.

Novi prostor podrazumijeva i novu kolekciju pa će se tako već od danas u showroomu moći pronaći zimski kaputi, vunene hlače, statement topovi i drugi komadi iz kolekcije za jesen/zimu 2023. Uz postavljene komade namještaja, dizajnerica je i interijeru udahnula svoj kreativni duh pa je tako radni stol presvukla custom-made navlakom te je sama osmislila, bojadisala i tapecirala zastor te taburee koji se koloritom nježno stapaju s drvenim parketom i očuvanom, originalnom bijelom stolarijom.

Otvorenje showrooma obilježeno je intimnim druženjem u krugu suradnika, prijatelja i predstavnika medija koji Marijinu priču godinama podržavaju. Uz ukusne zalogaje koje su osmislile Anja i Hana Grgić svi prisutni imali su priliku uživati u pjenušcima Vinarije Kota te svježe pripremljenim napitcima od matche brenda Materia. Dekoracije od suhog cvijeća za ovu su prigodu osmislile i postavile vlasnice Samonikle.

Posjeti showroomu otvoreni su za sve zainteresirane uz prethodnu najavu na info@marijakulusic.com ili preko službene Instagram stranice brenda.

VEZANE OBJAVE