Nova A’marie kolekcija za proljeće zove se ‘Blossom’

Foto: Senja Vild

Novi A’marie predivni ženstveni komadi za ovu sezonu.

“Postoji nešto u promjeni godišnjeg doba što izaziva želju da pogledamo svijet na potpuno novi način. Svaka je kolekcija ponovna prilika za preispitivanje. Priroda počinje cvjetati i rasti, rađaju se i bude nove ideje, a mi izlazimo iz sivih dana zime. Prenošenjem tog osjećaja “obnove” u našu novu kolekciju kroz prekrasan kreativan proces nastao je BLOSSOM.” – izjavila je dizajnerica Anamarija Brkić.

‘Blossom’ statement odjevni komadi odražavaju tu proljetnu energiju, a nosivi su od jutra do mraka, ovisno o željenom izgledu. Glavnu ulogu ove kolekcije igraju upravo asimetrija u dizajnu i odabir materijala različite teksture, od reljefne čipke do brušene svile, koji jednostavno prizivaju ljepše i toplije dane.

Pamuk, svila, čipka, brušena viskoza, metalik šljokice, materijali su koji prevladavaju i koji savršeno pristaju tijelu, prozračni su i dozvoljavaju koži da diše u ovim proljetnim mjesecima. Ovi posebni i asimetrični krojevi kolekcije laki su za nošenje i podižu baš svaki outfit.

Inspirirana buđenjem i proljećem, Anamarija Brkić ovaj je put objedinila kolekciju kroz divne modne dodatke, naušnice. Posy – zapanjujući par naušnica od staklenih perli koje predstavljaju delikatnu ljepotu bijelog cvijeta, te Bloom naušnice, koje kao da vas prenose u tropski raj, gdje sve odiše osjećajem živosti i energije. Ove naušnice prava su remek-djela, izrađene su preciznošću i pažnjom za detalje kako bi stvorile izvrsne komade nakita koji će privući baš svačiji pogled.

Svaki komad u kolekciji je ručno izrađen, s ciljem da svaki detalj bude pažljivo izveden, kako bi se postigla savršena ravnoteža između teksture, boje i dizajna. Posebni fokus je i na organskom i opuštenom osjećaju koju kolekcija pruža, kao i na dodavanju zanatskog dodira u svaki komad kolekcije.

Kolekcija ‘Blossom’ nudi široki raspon komada odjeće, od haljina do suknji i bluza, koji su kombinirani s različitim uzorcima i bojama pa sve do hlača, jakni i pelerine. Svaki komad iz kolekcije priča svoju priču, a zajedno stvaraju svijetao, senzualni i živahni dojam.

Kolekcija ‘Blossom’  dostupna je na A’MARIE stranici i u A’MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

 

VEZANE OBJAVE