Noon favoriti iz nove A’marie kolekcije za jesen: Tales of Nature

Još jedna A’marie kolekcija koja je utjelovila uživanje u trenutku i vlastitoj definiciji stila.

List po list polako briše ljeto, zrak je prošaran svježinom i priroda nas nježno uvodi u novu sezonu. Topli, dugi dani postaju samo sjećanje, a nove boje sada već počinju stvarati savršenu scenografiju za pletene veste, kašmir i mekane ‘outwear’ komade od prirodnih materijala u kojima se osjećamo da živimo u skladu sa sadašnjosti.

Veza između žene i prirode oduvijek je bila snažna, iako nas moderan život zna međusobno udaljiti, uvijek pronađemo put k njoj, put k prirodi, put k sebi. Taj povratak najčešće se događa kad utihnemo. Kad zažmirimo, udahnemo i jednostavno poslušamo. Kad ono kako se osjećamo stavimo na prvo mjesto. Tada živimo u skladu sa sobom, sjedinjujemo svoje unutarnje glasove i postajemo jedno. Osjećaj koji nam ne može nitko zamijeniti.

 

 

Ljupka je oduvijek bila iskrena i intuitivna, izražajna u svom stilu. Ona uživa u svakodnevnici, u malim stvarima vidi najljepše trenutke života i s lakoćom spaja svoju ženstvenost i razigranost.

Ove jeseni utemeljuje A’marie ženu koja uživa u trenucima potpune predanosti sebi, prirodi i sadašnjosti. Zna tko je i ne mari za tuđa očekivanja. Bira jednostavnost u svojoj slojevitosti i nježna je u svojoj odlučnosti. Zna da njene odluke utječu na njenu okolinu i da ono što nosi ne govori samo o njenom izgledu već i o njenom karakteru.

Za bazu svojih odjevnih kombinacija bira komade koji je ne sputavaju, poput pletiva Nusha, od toplog i ugodnog kašmira koji će vas iznenaditi svojom lakoćom ili pletiva Jela, veste od meke viskoze, čistih linija, koja se može nositi na više načina. Kombinira ih uz hlače Kiša od eko kože koje su sada već postale nezamjenjivi dio garderobe, a ove sezone nose se nešto ležernijeg i šireg kroja.

Preko ramena prebacuje predimenzionirani kaput Marla, ako je oraspoložena za dizajn koji privlači pažnju svojim uzorkom i dugmadima od recikliranog papira, ili jaknu Misha u puderastoj nijasni, ako želi eleganciju koja istovremeno izgleda jako casual. Omiljeni komad joj je kaput Lya od meke alpaka vune s dvorednim kopčanjem – klasik koji nosi godinama.

Na večeru odlazi ležerno poput Francuskinje, u svojoj omiljenoj jesenskoj mini haljini Tiasha asimetričnog kroja, sa sitnim cvjetnim uzorkom na tamnoj podlozi ili Nina, u svijetloj nijansi slonovače posutoj cvijećem čime razbija očekivanu jesensku monotoniju.

Nova sezona mami na nove odluke, ali i ne mora. A’marie žena zna da može ostati mirna sa svojim mislima dok se sve mijenja oko nje. Zna da može nositi klasike, ako to želi, ili se pojaviti u odjevnom komadu koji samo nju zabavlja. Ona je pronašla mir u svojoj smjelosti, sebe u vrtlogu događanja i polako diše unatoč nepredvidivosti.

 

A’marie fall/winter 2021: TALES OF NATURE

Photos: Senja Vild

Model: Ljupka Gojić Mikić

Make up: Simona Antonović

Hair: Mijo Majhen

Kreativno vodstvo: Anamarija Brkić

VEZANE OBJAVE