Innamorata di Vis. Od prvoga susreta.

Ime iza kojeg se krije nova kolekcija brenda My Choice. Kreativno vodstvo nove kampanje potpisuje talentirana splitska fotografkinja Ivona Bezmalinović.

Vis, Issa ili Lissa grad je u kojem vrijeme na trenutak stane. U kojem dišete punim plućima, grad koji odiše posebnom energijom i koji vas inspirira. Ovu kolekciju oblikovao je upravo on, otok ljubavi, sreće i mira, a kao i svaka dosadašnja kolekcija i ova je kompletno ručno rađena u Hrvatskoj.

My Choice živi održivost i isto prenosi na svoje klijentice stoga svojim bojama i modelima govori ‘ne’ brzoj modi. Novi modeli kupaćih kostima dolaze u crnoj, bijeloj i bež boji jer upravo one neće nikad izaći iz mode. Novost kolekcije je i Mamma Mia heklani set koji se sastoji od topa i suknje, a dolazi u dvije veličine kao i dvije bazične boje.

Kreativno vodstvo nove kampanje potpisuje talentirana splitska fotografkinja Ivona Bezmalinović, a ispred kamere su pozirale vlasnica i dizajnerica brenda Lidija Lešić te njezina prijateljica i desna ruka, Slavica Valdec. Za svoju novu modnu priču s Visa odabrane su neke od najpoznatijih lokacija na ovom otoku, a to su konoba i bar LolaVis, kao i dvor Ville Kaliope.

Cijelu novu kolekciju za ljeto 2022. možete pronaći na službenoj stranici brenda mychoice.hr.

VEZANE OBJAVE